Euro 2016 / O puștoaică de 19 ani a ”driblat” poliția pentru a ajunge la Ronaldo!

Ultima actualizare:

    Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

O fană franceză a reuşit să treacă de dispozitivul de pază la hotelul în care este cazată naţionala Portugaliei, în momentul în care echipa ieşea la plimbare, şi şi-a făcut câteva selfie-uri cu Cristiano Ronaldo.

Aline, în vârstă de 19 ani, a reuşit să intre în hotelul din Lens înainte de plimbarea de dimineaţă a echipei Portugaliei. Intervievată de un reporter portughez după întâlnirea cu Ronaldo, tânăra s-a declarat încântată.

În urmă cu trei zile, Ronaldo s-a enervat în timpul plimbării din dimineaţa meciului cu Ungaria când a fost abordat de un reporter, astfel că a aruncat microfonul jurnalistului într-un lac.

Cristiano Ronaldo a fost însă mai înţelegător cu fanii la Euro-2016. La finalul partidei cu Austria din grupe, un suporter a pătruns pe teren şi şi-a făcut selfie cu starul portughez. Ronaldo a aşteptat câteva momente ca fanul vizibil emoţionat să-şi regleze telefonul şi chiar le-a făcut semn stewarzilor să aştepte şi ei. Mai mult, internaţionalul portughez s-a lăsat pupat pe obraz de tânărul suporter, care apoi a fost escortat înapoi în tribunele stadionului Parc des Princes din Paris.

Naţionala Portugaliei întâlneşte echipa Croaţiei, la Lens, de la ora 22.00, în optimile de finală ale Campionatului European, meci transmis în direct de Pro TV şi Dolce Sport.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net