Euro 2016. Începe nebunia! Aşa te pregăteşti pentru meciurile României

Ultima actualizare:

    Mai sunt două zile  până la Campionatul  European de Fotbal
Mai sunt două zile până la Campionatul European de Fotbal

Opt ani. Atât au avut de aşteptat microbiştii pentru a-i vedea pe fotbaliştii naţionalei României din nou la un turneu final. Şi, pentru că ne mai despart doar două zile de începutul Campionatului European, ar trebui să te pregăteşti ca un adevărat suporter.

  • Fă rezervare la o terasă! Franţa – România,  meciul de debut al Campionatului European, se joacă pe 10 iunie, la Paris, pe “Stade de France”, iar  partida va putea fi urmărită de la ora 22.00, la Dolce Sport şi Pro Tv. Dacă vei dori să vezi meciul la o terasă, trebuie să faci de pe acum o rezervare. Vorbeşte cu prietenii tăi şi stabiliţi care va fi numărul persoanelor la masă. Şi nu uita: cu cât rezervi mai din timp, cu atât locul va fi mai bun, adică mai aproape de televizor. 
  • Atenţie! Străzile vor fi pline de poliţişti. În seara meciurilor, pe străzile din centrul marilor oraşe vor patrula echipe de poliţişti pentru menţinerea ordinii. Astfel, pentru a evita situaţiile neprevăzute şi neplăcute, este recomandat să ai la tine actele de identitate. De asemenea, dacă te decizi să mergi la terasă cu maşina personală, este evident faptul că nu vei avea voie să consumi alcool. Atenţie şi unde vei parca autoturismul! Respectă regulile şi semnele de circulaţie pentru a nu te trezi cu amenzi rutiere. 
  • Echipează-te ca un adevărat fan! Nu contează dacă vom pierde sau vom câştiga, tu cu siguranţă te vei bucura de meciuri echipat ca un adevărat suporter. În această perioadă, în supermarketuri, hypermarketuri, dar şi în magazinele online vei găsi o mulţime de accesorii pentru iubitorii de fotbal: tricouri, eşarfe şi fulare cu sloganul “Hai, România!”, steaguri, măşti şi peruci tricolore, trompete, goarne şi vuvuzele. Dacă vrei să-ţi cumperi un astfel de echipament, poţi da o raită prin magazinele Lidl, Penny, Carrefour sau prin mall-uri. O altă variantă ar fi să cumperi de pe Internet accesând site-uri precum articoledepetrecere.ro, frf.ro, depozituldecadouri etc. La Carrefour, un tricou galben pentru bărbaţi costă 29 de lei, iar un trening în culorile naţionale ajunge la144 de lei. Cei de la Lidl vin şi ei cu oferte: aici, un steag tricolor costă 12 lei, iar un echipament de fotbal pentru copii ajunge la 29,99 lei. 
  • Vezi meciul acasă? Cumpără bere şi seminţe!  Cei care vor vedea meciul în faţa televizorului de acasă ar trebui să meargă şi ei la cumpărături. Berea, seminţele şi cipsurile vor fi la mare căutare în seara de 10 iunie. Evident, există riscul ca după o anumită oră multe magazine mici să rămână cu rafturile goale. Aşadar, fă de pe acum o listă cu tot ce-ţi trebuie şi aprovizionează-te. Asta, ca să nu te trezeşti în timpul meciului că ai rămas fără bere, seminţe, popcorn sau alte ronţăieli. Şi, mai rău, nici nu mai ai de unde să cumperi.  
  • Achită factura la cablu tv sau Internet. Ai mare grijă ca nu cumva să fi rămas restant la plata facturii la cablu tv sau Internet. Imaginează-ţi ce-ar fi ca în ziua meciului să te trezeşti că-ţi sunt suspendate serviciile pentru neplată. Sau, mai rău, ţi se strică televizorul. Dacă ştii că s-ar putea întâmpla una ca asta, mai bine cumpără un televizor nou. În această perioadă vei găsi oferte atractive: reduceri, promoţii, discounturi şi posibilitatea achitării produsului în rate fără dobândă. 

Cum te echipezi ca un adevărat suporter

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Toni Kroos (EPA) jpg
Mihai Chiruta (Facebook) jpg
Dinamo Csikszereda (Sportpictures) jpg
Neil Lennon (Facebook) jpg
Jurgen Klopp (EPA) jpg
PAOK Salonic (EPA) jpg
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net