Ești parior? Avem o super veste pentru tine! O să iți placă maxim!

Ultima actualizare:

EURO 2016, cea mai tare competiție fotbalistică a anului, se apropie cu pași grăbiți. După 8 ani, naționala României participă la un turneu final și milioanele de suporteri așteaptă o prestație deosebită din partea "tricolorilor".

Pentru pariori, acest super eveniment fotbalistic înseamnă un prilej de bucurie. Vor fi nu mai puțin de 51 de meciuri, tot atâtea ocazii de a paria și de a câștiga bani frumoși pe cotele oferite de casele de pariuri online licențiate în România.

Cu ocazia EURO 2016, Superpont Premium, cea mai bună comunitate de tipsteri și pariori din România, a pregătit o Super Ofertă pentru pariorii români: Abonament Superpont Premium GRATUIT pe perioada Campionatului European de Fotbal! 

Ce este Superpont Premium

Lansată în urmă cu un an, Comunitatea Superpont Premium a devenit rapid principala sursă de inspirație zilnică a pariorilor români care își doresc câștiguri constante la pariurile sportive. Mii de pariori au devenit de-a lungul acestui an Membri Premium și și-au crescut considerabil câștigurile la pariuri. Comunitatea numără în mod constant peste 850 de membri, în permanentă creștere.

Abonamentul Superpont Premium este, probabil, unul dintre cele mai dorite lucruri de către pariorii din România! Iar acum TU îl poți avea în mod 100% GRATUIT!

Reamintim că,  în mod normal, costul unui abonament Premium este de 20 Euro pe lună, dar dorința Comunitații este ca, pe perioada EURO 2016, cât mai mulți pariori români să se poată bucura GRATUIT de ponturile și biletele zilei oferite de tipsterii Superpont.

Cei 8 tipsteri permanenți din cadrul Comunitații Premium oferă ponturi și bilete la pariuri din cele mai populare sporturi: fotbal, tenis, handbal, baschet sau volei. Statistica primelor 12 luni de activitate, pe care o puteți găsi pe siteul superpont.com ne-a impresionat prin rata foarte mare de succes a ponturilor câștigatoare și a profiturilor înregistrate de membrii comunitații.

Ce avantaje ai în calitate de Membru Premium

Cele mai bune ponturi și bilete ale zilei la pariuri, oferite zilnic de tipsteri profesioniști;- Bonusuri exclusive la pariuri, mai mari decât bonusurile standard oferite de casele de pariuri online;- Acces nelimitat în Cel mai mare grup de Facebook dedicat Pariurilor Live, din România;- Competiții de tipsteri și pariori, cu mari premii în bani

Cum poți obține Abonament Superpont Premium 100% GRATUIT

Pentru a te putea bucura de Super Promoția Anului: Abonament GRATUIT Superpont Premium *, tot ce trebuie să faci este :

  • Să deschizi un cont de parior ACTIV (cu depunere) la una dintre cele 7 case de pariuri licențiate in România, de pe linkurile de mai jos;
  • Să trimiți un e-mail la adresa: superpont1x2@gmail.com, în care să precizezi casa de pariuri la care ai deschis contul nou și ai efectuat o primă depunere și Username-ul contului deschis;

În 24 de ore vei primi acces GRATUIT și NELIMITAT la Comunitatea Premium până la sfârșitul EURO2016, în data de 10 iulie 2016.

Casele de pariuri online la care poți sa îți deschizi cont pentru a obține Abonament Superpont Premium GRATUIT:

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
Ianis Hagi (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Radu Dragusin (EPA) jpg
Darya Klishina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net