Dinamoviştii vor să rupă blestemul «Regelui»

Ultima actualizare:

    Nemec a marcat  patru goluri în  patru meciuri  pentru Dinamo
Nemec a marcat patru goluri în patru meciuri pentru Dinamo

În aprilie anul trecut, Dinamo înregistra ultima victorie în faţa Viitorului, 2-1, de atunci fiind două remize şi un succes al trupei conduse de „Rege”. Însă, chiar dacă partida pare dezechilibrată dacă privim clasamentul şi statistica duleurilor directe. Totuşi, bucureştenii par în avantaj. Mâine, de la ora 20.30, „câinii” au trei atuuri.

Cosmin Contra – pe banca tehnică a dinamoviştilor se află un nou antrenor, unul ce nu a cunoscut înfrângerea. A triumfat în cele trei etape pe care le-a condus în sezonul regulat (cu Botoşani, 1-0, CS U Craiova, 2-1, şi Pandurii, 2-0) şi şi-a îndeplinit obiectivul: calificarea în lupta pentru titlu.În plus, a bătut şi marea rivală Steaua în Cupa Ligii, 3-1, şi de asemenea, în Liga I, a fost desemnat antrenorul etapei 25. Ca o comparaţie, Gică Hagi nu a triumfat în ultimele trei runde, înclinându-se în faţa CFR-ului, 0-1.Stadionul. Pe lângă succesul lui „Guriţă” există şi o superstiţie legată de arena pe care se va juca meciul de mâine. Chiar dacă dobrogenii sunt în avantaj privind scorul general, având cinci victorii faţă de doar trei ale „câinilor”, bucureştenii se pot lăuda că la Ovidiu, casa Viitorului, nu s-au dat bătuţi niciodată, având două victorii şi patru remize.

Atacul. La finalul sezonului regulat, Dinamo se poate lăuda că e echipa cu cele mai multe goluri marcate din acţiune (29), iar alături de CFR e formaţia ai cărei jucători au punctat cel mai mult cu capul (7). Au totodată cel mai bun pasator al Ligii I, Sergiu Hanca (8). Totuşi, misiunea nu va fi atât de uşoară pentru că pe lângă alte capitole la care stau foarte bine, cei de la Viitorul, dar şi steliştii, au cea mai bună defensivă, doar 22 de goluri primite.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net