S-a accidentat în pat? Ipoteză şocantă a doctorilor naţionalei Braziliei

Ultima actualizare:

    Marcelo s-a accidentat stupid în meciul cu Serbia
Marcelo s-a accidentat stupid în meciul cu Serbia

Accidentarea stupidă a lui Marcelo dă bătăi de cap brazilienilor înainte de optimea de finală cu Mexic, programată luni. Doctorii au dat vina pe paturile hotelului unde a fost cazată „Selecao”.

Fanii Braziliei au ridicat din sprâncene în minutul 10 al meciului cu Serbia (2-0), decisiv pentru calificarea în optimile de finală. Fără vreun motiv evident, fundaşul stânga Marcelo s-a plâns de dureri la spate şi a solicitat schimbare, iar selecţionerul Tite s-a conformat, jucătorul echipei Real Madrid fiind înlocuit cu Filipe Luis.

Echipa medicală a brazilienilor a intrat imediat în alertă, Marcelo fiind una dintre piesele grele cu care naţionala lui Neymar trage la titlul mondial. După primele investigaţii, doctorul Rodrigo Lasmar a lansat o ipoteză ciudată. „Se pare că accidentarea e de la salteaua patului pe care a dormit. E devreme să dăm un verdict, Marcelo a răspuns bine la fizioterapie şi trebuie să mai aşteptăm 24 de ore pentru un diagnostic mai bun”, a declarat Lasmar.

După victoria cu Serbia, apăruseră chiar zvonuri că Marcelo ar putea rata tot restul turneului. „În scurt timp voi fi înapoi. Mulţumesc lui Dumnezeu că n-a fost nimic serios”, a ţinut să precizeze fotbalistul. În optimile de finală ale Mondialului din Rusia, Brazilia întâlneşte luni naţionala din Mexic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net