Logodnica lui Harry Kane, problemă naţională. Englezii se roagă să nu nască!

Ultima actualizare:

    Harry Kane şi iubita sa, Katie Goodland
Harry Kane şi iubita sa, Katie Goodland

Dacă iubita sa naşte, Harry Kane ar avea motive să plece imediat acasă pentru a-şi vedea al doilea copil. Fanii Angliei nici nu concep aşa ceva şi speră ca fericitul eveniment să se producă după finala de la 15 iulie.

Englezii joacă joi cu Belgia meciul care va stabili ierarhia primelor două locuri în grupa E, ambele naţionale fiind deja calificate în optimi. E un derby în care selecţionerii Angliei şi Belgiei îşi vor menaja câteva dintre piesele grele în vederea fazei eliminatorii.

La englezi, pricipala preocupare în aceste zile e legată însă de sarcina avansată a lui Katie Goodland, logodnica vârfului Harry Kane. Mai precis, suporterii Angliei se tem că aceasta va naşte în următoarele două săptămâni, iar golgheterul „leilor” britanici la acest CM (5 reuşite) va dori să lase baltă naţionala şi să se întoarcă acasă.

Ar fi un scenariu care ar lovi din plin Anglia în tentativa de a lua al doilea titlu mondial din istorie, după cel din 1966. Partea bună e că doctorii estimează că iubita lui Kane va aduce pe lume al doilea copil al cuplului în a doua jumătate a lunii iulie, dar naşteri înainte de termen s-au mai văzut.

Un alt coleg de naţională a lui Kane, rezerva Fabian Delph, se află într-o situaţie similară, acesta anunţând deja că va da o fugă în Anglia chiar dacă naşterea coincide cu ziua meciului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net