1-7! Coşmar în faţa brazilienilor la Mondialul din Rusia

Ultima actualizare:

    Brazilia a pierdut cu 1-7 semifinala cu Germania de la CM 2014
Brazilia a pierdut cu 1-7 semifinala cu Germania de la CM 2014

Deşi au trecut patru ani, semifinala Brazilia – Germania (1-7) de la CM 2014 e meciul care urmăreşte şi acum naţionala lui Neymar. În urma partidelor de miercuri, cele două echipe se por reîntâlni în optimile CM 2018.

Pentru că au pierdut deja un meci, cu Mexic la debut, nemţii nu mai au prima şansă la câştigarea Grupei E. Înaintea ultimei etape, programate mâine, de la ora 17.00, mexicanii au nevoie de un egal cu Suedia pentru securizarea locului 1. Astfel, dacă se va califica, Germania o va face cel mai probabil de pe poziţia secundă, urmând să joace în optimi cu învingătoarea Grupei F.

De la ora 21.00, se vor da ultimele bătălii în grupa Braziliei, naţionala lui Neymar fiind în pole-position pentru a se clasa prima la final. În acest caz, ne aşteaptă o încrucişare de foc în faza optimilor de finală, între naţionalele care la startul turneului final erau cele mai îndreptăţite să câştige titlul mondial.

Mai exact, vom avea un meci Brazilia – Germania cu conotaţii speciale. În semifinala precedentei ediţii, organizate chiar la brazilieni acasă, „Selecao” a suferit cea mai umilitoare înfrângere din istorie, 1-7 cu Germania la Belo Horizonte. O reeditare a acestui meci ar fi o ocazie perfectă pentru ca brazilienii să pună capăt unui coşmar care durează de patru ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net