Denis Dumitrașcu a chelit brusc după un meci de fotbal, de supărare că nu a promovat în Liga I

Ultima actualizare:

    Denis Dumitraşcu,  imediat după  pierderea barajului  pentru Liga I
Denis Dumitraşcu, imediat după pierderea barajului pentru Liga I

Ratarea unui baraj pentru promovarea în Liga I se poate dovedi un moment extrem de neplăcut pentru fotbalişti şi cu efecte grave asupra sănătăţii acestora. Unii dintre ei au nevoie de psiholog pentru a trece peste acele momente pline de încărcătură emoţională, iar alţii au nevoie de tratament de lungă durată.

Aşa se întâmplă şi cu fotbalistul vâlcean Denis Dumitraşcu, în vârstă de 25 de ani. Tânărul fundaş al Chindiei Târgovişte a rămas fără păr după ce a ratat barajul cu echipa FC Voluntari pentru accederea în Liga I din sezonul 2018-2019, pierdut de Chindia la loviturile de departajare.

Aşa arată acum  Denis, care a  spus că a  reuşit să  depăşească  momentele  grele
Aşa arată acum Denis, care a spus că a reuşit să depăşească momentele grele

„Am fost extrem de supărat după acel meci. N-am putut să dorm de supărare. Mi-am dorit foarte mult încă de atunci să joc în Liga I şi am ratat acel moment. Mulţi microbişti ne certau şi ne spuneau că am vândut meciul, dar eu de fiecare dată când intram pe teren dădeam totul. Aşa a fost să fie”, spune Denis, care n-a participat la executarea loviturilor de departajare. Jucătorul şi-a adus aminte că primele semne ale alopeciei au fost în clasa a opta, când i-a căzut o parte a sprâncenei, dar nu a luat prea tare în serios acest simptom, pentru că zona s-a acoperit rapid de păr. 

Fotbalistul a mărturisit, pentru Adevărul, că a trecut peste momentele acelea şi îşi vede liniştit de tratament. „Sunt alţii cu probleme grave de sănătate. La mine se va rezolva, dar trebuie să am răbdare. Fac un tratament pentru scalp cu plasmă recoltată de la mine. Probabil că am avut şi nişte carenţe de vitamine când eram mic şi după acel meci s-au acutizat. La ultimele analize mi-au ieşit nişte carenţe de vitamina D”, a precizat fotbalistul. Chindia Târgovişte joacă în această seară, de la ora 21.00, cu Dinamo Bucureşti. Meciul se dispută sub auspiciile pandemiei. Antrenorul Emil Săndoi a fost confirmat cu Sars-CoV-2 şi trebuie să stea 14 zile izolat. Pe banca tehnică va sta secundul Vali Năstase. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
Ianis Hagi (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Radu Dragusin (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net