Bolt s-a luat la întrecere cu un autobuz

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Usain Bolt se pregăteşte deja pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, din 2016, singurele care mai contează pentru campionul jamaican. Cel mai bun sprinter din lume şi-a făcut însă timp şi pentru distracţie, tot în America de Sud, în Argentina.

„Fulgerul", aşa cum este poreclit Bolt, a dat curs unei invitaţii venite din partea autorităţilor locale din Buenos Aires. Edilii l-au chemat pe jamaica pentru câteva scopuri umanitare, dar şi pentru a-i propune să se ia la întrecere pe o distanţă de 80 de metri, pe cel mai mare bulevard al capitalei Argentinei, cu un nou autobuz cumpărat de Primărie. Ştiind deja cum e să te iei la întrecere cu un ghepard sau cu un Lamborghini, acesta a acceptat.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Bolt s-a încălzit ca la un concurs obinuit, iar când s-a dat startul a plecat ca din puşcă, câştigând fără probleme. La final, acesta a dat mâna cu şoferul autovehiculului, care a fost nevoit să se recunoască învins. Pe lângă întrecerea inedită, vizita lui Usain Bolt în Argentina a mai cuprins şi o serie de acţiuni dedicate copiilor, dar şi participarea la festivitatea de premiere a celor mai buni atleţi argentinieni. Printre altele, Usain Bolt a dezvăluit şi o informaţie în premieră. Jamaicanul în vârstă de 27 de ani a spus că la Olimpiada de la Rio nu va mai alerga şi la proba de 400 de metri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net