Hora Tecău, a treia oară consecutiv campion de dublu la Bucureşti!

Ultima actualizare:

    Horia Tecau si Jean Julien Rojer cu trofeele cucerite la Bucuresti
Horia Tecau si Jean Julien Rojer cu trofeele cucerite la Bucuresti

Horia Tecău a cucerit pentru a treia oară consecutiv titlul în proba de dublu masculin a turneului de la Bucureşti, BRD Nastase Tiriac Trophy. De data aceasta, partener i-a fost olandezul Jean Julien Rojer.

Tecău şi Rojer au învins, în finală, cu scorul de 6-4, 6-4, după o oră şi opt minute, cuplul polonez Mariusz Fyrstenberg/Marcin Matkowski, cap de serie numărul 3.

Pentru succesul de la Bucureşti, Horia Tecău şi Jean Julien Rojer vor primi 250 de puncte în clasamentul de dublu şi un cec în valoare de 23.500 de euro.

"Sunt foarte fericit că am reuşit să câştig din nou titlul de la Bucureşti cu un nou partener. E plăcut de fiecare dată să câştigi la Bucureşti, în faţa prietenilor şi a familiei. Nu sunt multe turnee care reuşesc să strângă atâţia spectatori. Nu am vorbit despre acest meci cu antrenorul nostru, pentru că el îi pregăteşte şi pe adversarii de azi. Deja ne cunoaştem foarte bine, ne antrenăm împreună şi nu am vorbit cu el. Mă bucur că am câştigat acest prim duel. Îmi place cum decurge această colaborare cu Rojer. Cred că vom avea rezultate şi în turneele mari, deşi mai avem multe lucruri de îmbunătăţit. La anul cred că voi veni tot cu el", a spus Tecău.

Horia Tecău a câştigat pentru a treia oară consecutiv proba de dublu de la BRD Năstase Ţiriac Trophy, după ce s-a mai impus în 2012 cu suedezul Robert Lindstedt şi în 2013 cu belarusul Max Mirnîi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net