Bătăuşii din Canada, faţă în faţă cu românii

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Naţionala de rugby a României susţine, în această seară, de la ora 19.00, al doilea meci test al toamnei. Adversară îi va fi echipa Canadei, formaţie din Top 15 mondial, o trupă care săptămâna trecută a avut un meci însângerat în Georgia.

Sâmbăta trecută, în acelaşi timp în care România obţinea istorica victorie cu Tonga, scor 19-18, Canada pierdea în Georgia cu 19-15 la capătul unui meci în care jucătorii celor două echipe s-au bătut mai bine de două minute. Faza s-a întâmplat la finalul primei reprize, în urma unui placaj la gât executat de un jucător al gazdelor, placaj interzis din cauza periculozităţii. S-a iscat o bătaie generală, din care căpitanul Canadei, Tyler Ardron, s-a ales cu un cartonaş roşu - poate juca azi - iar trei jucători, Ray Barkwill, Andrew Tiedemann şi Liam Underwood au ieşit „şifonaţi", nemaifiind introduşi pe teren în repriza secundă. Drept urmare, Canada, care conducea la pauză cu 12-9, a pierdut cu 19-15. Toţi bătăuşii vor fi azi în teren.

Bătaia dintre georgieni şi canadieni a durat aproape două minute

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

„Canadienii sunt mai agresivi, jucători buni, cunoscători ai jocului de rugby. Ne dorim victoria, echipa va intra în teren să câştige şi acest meci, dar principalul nostru obiectiv este calificarea anul viitor la Cupa Mondială din 2015 de la Londra", declara, zilele trecute, preşedintele Federaţiei Române de Rugby, Alin Petrache, referitor la meciul din această seară. Partida dintre România şi Canada va avea loc pe stadionul „Arcul de Triumf", cu începere de la ora 19.00, şi va fi transmisă în direct pe TVR 2.

Donaţii pentru un bebeluş

La meciul de diseară se vor putea face donaţii pentru un bebeluş bolnav. În vârstă de două săptămâni, micuţa Teodora are nevoie de operaţii în străinătate, costul lor fiind de 40.000 $.

Rugbystele din Canada, goale în calendar

În Canada, rugby-ul feminin se bucură de o atenţie mai mare decât cel masculin. Şi e şi normal, din moment ce componentele naţionalei de rugby au pozat, anul trecut, dezbrăcate pentru un calendar sexy, scos pe piaţă cu scopul adunării fondurilor necesare pregătirii echipei pentru calficarea la Jocurile Olimpice din 2016.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Copil pregatit de scoala (Freepik com) jpg
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net