EXCLUSIV! Prima fotografie cu fetiţa Simonei Amânar

Ultima actualizare:

    Ştefania Alexandra a avut  3,100 kg şi a fost alăptată de  mamă la doar o oră după naştere (FOTO: Ştefan Both)
Ştefania Alexandra a avut 3,100 kg şi a fost alăptată de mamă la doar o oră după naştere (FOTO: Ştefan Both)

Bucurie mare în familia gimnasticii româneşti. Una dintre cele mai mari campioane din istoria acestui sport, Simona Amânar, a născut o fetiţă. Click! vă prezintă primele imagini cu Simona şi micuţa Ştefania Teodora.

Născută la 15 noiembrie, fetiţa i-a călcat pe urme mamei ei încă din primele clipe de viaţă: a primit prima notă de 10 din viaţa ei, din partea medicilor.

"E prea devreme să mă gândesc dacă va face gimnastică. Important este să fie sănătoasă. Iar dacă va fi să facă gimnastică mi-ar plăcea să o antrenez eu, să o duc pe cele mai înalte trepte ale podiumurilor. Eu am fost mereu dornică de performanţe şi ştiu cât de greu este să ajungi acolo. Să ajungi la nivel înalt e foarte greu", ne-a declarat Simona Amânar (33 de ani), care a născut prin cezariană.

Ea mai are un băiat, Alexandru, care are 10 ani, şi recunoaşte că şi-a dorit foarte mult ca al doilea născut să fie fată. "Mă bucur că s-a terminat cu bine. În viaţă avem nevoie de modele pe care să le urmăm. Simona a dorit ca după zece ani de la prima naştere să aducă pe lume o fetiţă, care să îi calce pe urme. A fost o pacientă foarte cuminte, atât în timpul sarcinii, cât şi după", ne-a declarat medicul Dorel Grigoraş.

Îşi dă doctoratul în «Săritura Amânar»

Amânar şi-a propus acum să îşi termine doctoratul în “Săritura Amânar”, una din cele mai dificile exerciţii din gimnastică, executată la JO de sportivele din SUA şi Rusia. “Acum obiectivul este doctoratul. Sper că Săritura Amânar să fi executată corect şi de sportivele noastre”, ne-a mai declarat Simona.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Aliia Roza KGB Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
FC Barcelona (EPA) jpg
Atalanta Bergamo (EPA) jpg
Michael Schumacher (EPA) jpg
terenuri bcr sport arena streetball jpg
Novak Djokovic FOTO Profimedia (1) jpg
FCSB (Sportpictures) jpg
Neil Lennon, antrenor la Rapid (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net