Un nou scandal la lotul naţional de hochei al României: jucătorii au intonat imnul Ungariei!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Jucătorii naţionalei române de hochei au intonat imnul Ungariei la un meci cu naţionala din ţara vecină. Asta s-a întâmplat la doar câteva zile după ce singurul jucător de naţionalitate română din lot a luat bătaie de la colegii săi maghiari.

La 15 zile după ce Cosmin Marinescu a încasat o bătaie de la colegii lui de etnie maghiară, un nou scandal ia cu asalt lotul naţional de hochei al României.

Jucătorii de origine maghiară, care reprezintă într-o mare proporţie naţionala României, au refuzat să cânte imnul ţării noastre la un meci cu naţionala Ungariei şi l-au intonat pe cel al adversarilor.

"Nu ştiu dacă trebuie să reacţionăm în vreun fel la acest eveniment. Eu cred că trebuie să găsim soluţii să nu se mai întâmple aşa ceva în interiorul naţionalei. Dar cum România este o ţară frumoasă plină de idioţi sigur se vor găsi destui să condamne această întâmplare. Este doar un eveniment izolat şi nu cred că trebuie să ripostăm", a declarat, pentru ziarul Ring, parlamentarul Mădălin Voicu.

Nu de aceeaşi părere este şi fostul primar al oraşului Cluj Napoca.

"E o sfidare la adresa noastră, a românilor, ce s-a întâmplat acolo. Aceşti cetăţeni români nu sunt loiali statului român. Pe mine nu mă mai surprinde nimic, pentru că ştiu ce fel de oameni sunt în judeţele Covasna, Harghita şi Mureş. Din punctul meu de vedere, toţi cei vinovaţi trebuie să răspundă în faţa legii, aşa cum se întâmplă în toate ţările civilizate. Preşedintele federaţiei trebuie să-şi ia tălpăşiţa de acolo, să-şi dea demisia ori să fie dat afară. Nu înţeleg cum acelor echipe de hochei din aşa-zisul Ţinut Secuiesc li se permite să joace în campionatul maghiar!", a spus fostul primar al municipiului Cluj-Napoca, Gheorghe Funar.

Citeşte şi:

Caz şocant la Miercurea Ciuc: un jucător român de hochei, bătut şi umilit de unguri, cu ocazia zilei de 1 Decembrie!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net