Meci de foc pentru «stejari»

Ultima actualizare:

Aflată în premieră la Bucureşti, naţionala micuţului stat polynesian este una dintre cele mai puternice şi mai respectate ţări din lumea balonului oval, o ţară unde, într-adevăr, se mănâncă rugby pe pâine. Iar rezultatele nu s-au lăsat aşteptate: jucătorii din Tonga au în palmares victorii în faţa Australiei, Franţei, Italiei sau Scoţiei.

România, aflată pe locul 17 în ierarhia mondială, va juca pentru prima dată în compania acestei selecţionate, care este cu 6 poziţii mai bine clasat decât echipa noastră.

Partida se anunţă un adevărat spectacol nu doar prin valoarea jucătorilor de pe teren, dar şi prin show-ul ce va fi făcut de oaspeţii stadionului „Arcul de Triumf", cei care, la fel ca toate echipele din zona Oceaniei, fac la începutul meciului un dans războinic. Nu se cheamă Haka, precum la Noua Zeelandă, ci Sipi-Tau. Puteţi asista în direct la el sâmbătă, de la ora 19.00, pe stadionul „Arcul de Triumf".

Meciul cu Tonga, pentru care jucătorii noştri se antrenează deja de aproximativ o săptămână, este doar primul dintr-o serie de meciuri-test de lux pentru iubitorii rugby-ului din România. Pe 16 noiembrie, tot de la ora 19.00, România va juca în compania Canadei, iar pe 23 noiembrie, de la aceeaşi oră, „stejarii" vor juca împotriva naţionalei statului Fiji. Toate meciurile vor avea loc pe Stadionul Naţional "Arcul de Triumf".

Biletele sunt disponibile în reţelele Myticket şi Bilete.ro, cât şi la magazinul Federaţiei Române de Rugby din Bulevardul Mărăşti nr. 18-20 (program 09.00-17.00). Preţul biletelor este de 15 lei (peluze), 25 de lei (tribuna a II-a) şi 35 de lei (tribuna I).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net