O româncă, locul 7 la coborâre pentru Ungaria

Ultima actualizare:

    Edit Miklos
Edit Miklos

Schioarea Edit Miklos, născută la Miercurea Ciuc, a ocupat locul 7 la Olimpiada de la Soci, concurând însă pentru ţara vecină. În 2010, Edit Miklos a reprezentat România la Jocurile Olimpice de la Vancouver.

Peste patru ani, aceeaşi sportivă a scos un rezultat formidabil la Soci, dar sub steagul Ungariei. Marea surpriză a coborârii olimpice feminine (cea mai spectaculoasă probă a schiului alpin) a fost Edit Miklos, ocupanta locului 7.

Dacă schioarea de 25 de ani născută la Miercurea-Ciuc ar fi avut condiţii decente de pregătire la noi în ţară, atunci România ar fi beneficiat de această mare performanţă.

De altfel, în urmă cu patru ani, la Vancouver, Edit a concurat sub tricolor, abandonând în aceeaşi probă, de coborâre. A urmat un scandal imens, în care Miklos a obţinut acordul federaţiei internaţionale de a reprezenta Ungaria. Tot ieri, România a mai primit o lovitură, ajungând de râsul lumii. Mai exact, echipajul de sanie format din Alexandru Teodorescu şi Marius Şovăială a fost scos din concurs pentru că a făcut de două ori aceeaşi greşeală în două antrenamente succesive.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net