Lucian Bute, nuntă fără meniu de fiţe

Ultima actualizare:

Pentru a-i împăca pe toţi, el a ales o listă de bucate ce conţine de la brânzeturi italiene la peşte de Dunăre. Multiplul campion la box şi-a oficializat relaţia de opt ani cu Elena Aprozeanu, săptămâna trecută. Atunci a avut loc cununia civilă, naşul fiind Emanoil Savin, primarul din Buşteni, iar mâine e programată ceremonia religioasă şi petrecerea.

Locul ales este un complex de cinci stele din Galaţi, unde oaspeţii vor fi cazaţi, şi unde se pot bucura şi de piscina interioară sau se pot distra în zona de agrement. Zeci de ospătari se vor ocupa de servirea la mese a bucatelor preparate de bucătarii restaurantului, iar nunta, deşi costisitoare, nu are un meniu sofisticat.

Conform cotidianului gălăţean "Viaţa liberă", baza va fi formată din preparate tradiţionale româneşti, însă oaspeţii pretenţioşi vor avea şi muşchi de vită cu ficat de gâscă. Totuşi nu vor exista multe bucate sofisticate, dorinţa fiind de a împăca gusturile culinare ale tuturor celor 450 de persoane prezente.

Ambientul va fi asigurat de trupa Provincialii şi Mioara Velicu, interpretă de muzică populară, iar a doua zi, în acelaşi loc, oaspeţii vor servi tradiţionala ciorbă de potroace. Mai mult, cei de la InterBox, clubul lui Bute, ar putea avea parte şi de o excursie pe Dunăre, însă totul depinde de starea vremii.

Luna de miere, în Caraibe

Lucian (33 ani) şi soţia sa, Elena (29 ani), vor sta în ţară până la data de 3 iulie, după care vor pleca în Canada,  acolo unde sportivul locuieşte de zece ani. După o scurtă perioadă, cei doi se vor deplasa într-una dintre cele mai exotice destinaţii de vacanţă, Insulele Caraibe, acolo unde vor petrece luna de miere.

Din meniul de nuntă:Gustări;  Fructe; Brânzeturi italiene; Peşte de Dunăre; Turnedo de vită Rossini; Şampanie, vin, băuturi tari

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net