Lucian Bute va îmbrăca la nuntă un costum făcut de Alexandru Ciucu

Ultima actualizare:
Costumul lui Bute
Costumul lui Bute

Campion mondial la box va îmbrăca sâmbătă, în timpul ceremoniei religioase şi a petrecerii de nuntă, un costum din cea mai recentă colecţie semnată Ciucu, colecţie care a fost prezentată inclusiv la Monte Carlo.

“Am stabilit împreună modelul pornind de la dorinţele lui. Varianta finală cuprinde o redingotă neagră cu rever din brocart, pantalon negru şi două cămăşi albe. În timpul zilei, la gât va purta lavaliere, iar seara, papion. Mă bucur mult că a acceptat să îi fac şi vesta după ce i-am precizat că nu trebuie neapărat să o poarte pe sub redingotă, ci să o îmbrace de la momentul dansului încolo. În felul acesta va fi în continuare elegant, dar mai liber în mişcări”, a povestit Alexandru Ciucu.

Costumul realizat pentru Lucian Bute face parte din cea mai recentă colecţie a lui Alexandru Ciucu ce a fost prezentată în premieră la Bucureşti şi apoi la Monte Carlo în cadrul Hotel de Paris, în prezenţa a peste 100 de invitaţi, printre aceştia numărându-se şi Alteţa Sa Regală Principele Nicolae de România, Ministrul Culturii din Monaco şi Consulul Braziliei din Monaco. Designerul nu va participa la nunta lui Lucian Bute, întrucât se află într-o deplasare în străinătate. “Din păcate sunt plecat din ţară până săptămâna viitoare. Le urez mirilor casă de piatră şi multe împliniri”, spune designerul.


    Costumul lui Bute
Costumul lui Bute

Aşa arată costumul pe care-l va îmbrăca Bute

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
profimedia 0871124364 jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Jose Mourinho (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net