Năstase a jucat tenis cu invitaţii

Ultima actualizare:

Ilie Năstase nu s-a dezminţit nici la petrecerea de nuntă. Parcă pentru a arăta că nu are nici un fel de emoţii, acesta a jucat ieri dimineaţă o partidă de tenis alături de câţiva invitaţi speciali.

Totul a durat aproximativ două ore, iar meciurile au fost de dublu. Seara, la Hotelul Aurelius Impăratul Romanilor, din poiana Braşov, a început petrecerea. Una de pomină şi de neuitat, cu peste 300 de invitaţi.

Printre aceştia, Nadia Comăneci, sosită din SUA special pentru acest eveniment, Ion Ţiriac, Gheorghe Hagi, fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, dar şi multe nume din tenis. Chiar dacă nu a aut loc şi o ceremonie religioasă, Brigitte Sfăt a îmbrăcat o rochie de mireasă realizată de creatori români, materialul fiind comandat special din Austria.

Toată petrecerea a fost organizată de soţia lui Ilie Năstase, Brigitte Sfăt. Aceasta a ales şi tortul pe care mirii l-au tăiat la miezul nopţii şi care a avut 5 etaje şi a fost compus din ciocolată, foi cu nucă prăjită şi smochine confiate. De asemenea, meniul ales a fost unul fastuos. Atmosfera, de vis, a fost întreţinută de Loredana, DJ Project şi cântăreaţa de muzică populară Adriana Antoni.

Ilit Năstase se află la a patra căsătorie. Prima dată a fost însurat cu Dominique Grazia, cu care are o fiică, Nathalie, în vârstă de 38 de ani. Apoi, s-a căsătorit cu Alexandra King, cu care are doi copii înfiaţi, Nicholas (26 de ani) şi Alessandra (23 de ani). Cea de-a treia nevastă a fost Amalia Năstase, cu care are două fetiţe: Alessia (9 ani) şi Ema (7 ani). Toţi cei cinci copii ai lui „Nasty" au participat, aseară, la petrecerea de nuntă a tatălui lor, care formează un cuplu cu actuala lui soţie, Brigitte Sfăt, din 2010.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net