Ştefan, cea mai importantă victorie a Ginei Gogean

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

La 15 ani de la retragerea Ginei Gogean din activitatea competiţională, viaţa ei continuă să se deruleze între aceleaşi repere ale gimnasticii de înaltă performanţă. Doar că dincolo de covor, din postura de antrenor. Între timp, şi-a luat şi brevetul de arbitru internaţional şi a intrat în cercul restrâns al celor mai valoroşi gimnaşti ai lumii, fiind al optulea român inclus pe lista Gymnastics Hall of Fame.

Ai spune că a tras lozul câştigător. Doar că această mare glorie a României are o modestie pe măsura faimei sale şi a ales să rămână pe plaiuri natale pentru a construi alte valori şi a aduce alte medalii ţării sale. Şi-a făcut o familie frumoasă şi se poate spuen că este o femeie împlinită.

Citiţi în cel mai recent număr al revistei OK! alte detalii exclusive despre planurile Ginei Gogean

simeon stalpnicul png

Ea şi Cristian formează un cuplu de 14 ani şi, pentru că au fairplay-ul în sânge, fac echipă bună şi pe terenul iubirii. Cristian a povestit pentru revista Ok!cum a cunoscut-o PE fosta mare sportivă:" Eram colegi la liceul sportiv, eu făceam atletism. Nu am făcut un sport de performanţă, dar m-am bucurat că acolo am întâlnit-o. După o anumită vreme, întâlnindu-ne mai des, stând mai mult timp împreună, mi-a trecut şi timiditatea", iar Gina l-a completat:".Eram un grup care ne întâlneam: băieţii erau toţi prieteni şi ieşeau cu noi, care eram toate gimnaste. Şi-atunci, tot mergând prin oraş, la discotecă, cum era pe-atunci, ne-am apropiat şi mai mult, iar chimia cred că a avut loc pe ringul de dans - mie îmi place foarte mult să dansez!".

A avut probleme cu sarcina

Ştefan, noua minune din viaţa lor, îi provoacă zilnic la un altfel de „antrenament"."L-am născut pe Ştefan la Bucureşti şi, când l-am văzut, am fost instantaneu pregătiţi. Întâi, am luat-o puţin în joacă, când l-am văzut cât e de micuţ şi drăgălaş. După vreo două-trei luni de zile, când ne-am mutat în casa aceasta din Deva, ne-am dat seama că e pe bune şi că e o responsabilitate pe viaţă. Deocamdată, nu sunt pregătită pentru un frăţior. Şi spun asta pentru că eu am avut o sarcină grea, a trebuit să stau la pat şi să fiu atentă să nu nasc prematur, am urmat un tratament pentru contracţii... Cu puţin noroc şi cu mult efort, am dus sarcina la termen. Apoi, şi după ce s-a născut, până acum câteva luni de zile, Ştefan a avut probleme cu somnul şi-atunci am fost foarte solicitaţi zi şi noapte".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net