Polonia a mai făcut o victimă!

Ultima actualizare:

Polonia s-a impus în sferturile de finală cu scorul de 22-21 în faţa franţuzoaicelor, care nu au fost ân stare să recupereze decât două goluri din diferenţa de trei înregistrată la pauză (11-8 pentru poloneze).

Pentru Polonia, care va întâlni în semifinale Serbia - învingătoare în faţa Norvegiei - aceasta e prima calificare în penultimul act al unui Campionat Mondial din istorie.

Selecţionerul României, Gheorghe Tadici, a declarat că nu e surprins de victoria Poloniei: „A ajuns în semifinale datorită faptului că e una din echipele cu cea mai bună pregătire fizică de la Mondiale.

Au dominat şi Franţa cu pregătirea lor fizică. Au făcut pregătire centralizată vreo 30 de zile şi s-a văzut acest lucru. Nu înseamnă că dacă noi treceam de Polonia, treceam şi de Franţa în sferturi, la ce stadiu de pregătire fizică avem noi", a declarat Tadici la finalul partidei.

În cealaltă semifinală se vor întâlni Danemarca şi Brazilia. Aceasta din urmă reprezintă a doua mare surpriză a competiţiei. Sud-americancele au devenit prima echipă de pe acest continent calificată în penultimul act după un meci dramatic cu Ungaria. Brazilia s-a impus cu scorul de 33-31 după două reprize de prelungiri!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net