Uite ce patron sexy are Steaua la baschet!

Ultima actualizare:

În vârstă de 21 de ani, studentă la Facultatea de Medicină "Carol Davila", Fatyma este cunoscută deja ca membră a galeriei echipei de fotbal Steaua și a acceptat provocarea de a-i susține și pe baschetbaliști, din postura de patron, la ultimul meci de acasă al echipei, 113-54 cu CSU Galați.

Prezența ei în vestiar, înainte de meci, pentru încurajări și ultime indicații nu i-a intimidat deloc pe baschetbaliștii steliști, care au răspuns cu un joc pe măsura frumuseții celei care le-a fost șefă pentru o zi.Fatyma a urmărit meciul de la tribuna oficială, alături de președintele roș-albaștrilor Virgil Stănescu, de la care a primit un tricou personalizat, iar la final nu a rata ocazia de a se saluta cu colegii ei din galerie, prezenți la meci.

"Sunt obișnuită mai mult cu atmosfera din galerie, mi-a fost destul de greu să stau cuminte la oficială, cu toate că așa a început pasiunea mea pentru Steaua, cu un meci de fotbal urmărit de la tribuna zero. Sunt fericită că le-am ținut noroc baschetbaliștilor și o să mai vin și alte meciuri", a spus Fatyma.

"Patron la Steaua" este un program prin care Steaua Baschet își dorește să-și apropie suporterii. La fiecare meci de acasă al echipei, în urma unor concursuri pe pagina de Facebook a echipei, fanii pot deveni patroni. Ei sunt invitați speciali ai președintelui Virgil Stănescu, vizitează echipa înainte de meci la vestiar și au locul rezervat la tribuna oficială.

Steaua este lider în Seria 2 a Ligii I la baschet masculin și este principala favorită la promovarea în Liga Națională.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net