Soprana chineză Li Li va cânta în deschiderea marii finale Superkombat de la Galaţi

Ultima actualizare:
Lili
Lili

Soprana chineză Li Li, stabilită la Londra, va susţine un recital în deschiderea finalei Superkombat, programată sâmbătă, la Galaţi, gală care se anunţă drept cel mai mare eveniment pe reguli K-1 din Europa şi care urmează să fie transmisă în aproximativ 100 de ţări.

La scurt timp după ce a înregistrat un single, "A Heavy Metal Christmas Too", alături de unul dintre legendarii actori de la Hollywood, Christopher Lee, cunoscut pentru rolurile din "Stăpânul Inelelor" şi "Dracula", Li Li va interpreta la Galaţi una dintre noile sale piese, denumită "Reflection".

"Am fost prezentă la Festivalul Oriental din Italia, iar acolo am rămas impresionată de impactul mediatic pe care îl are Superkombat. Mă bucur că voi avea ocazia să cânt, de la Galaţi, în faţa a milioane de telespectatori, mai ales că am înţeles că finala va avea un şi un scop caritabil, încasările din bilete urmând să fie donate sinistraţilor", a declarat artista chineză.

Soprana nu va fi singura surpriză pregătită de conducerea Superkombat la marea finală de la Galaţi. Trei prezentatori internaţionali îi vor anunţa în ring pe cei 16 luptători care vor lupta în evenimentul organizat la Patinoarul Dunărea din Galaţi, în timp ce primul dj robot din lume, Atom X, va mixa în pauzele dintre meciuri.

"Fostul component al trupei Chippendales, Jelani Khalfani, americanul Cyrus Fees, nominalizat pentru titlul de cel mai bun crainic de ring al anului în Florida, dar şi australianul Samuel E. Gazis vor fi cei care vor prezenta gala de la Galaţi. În plus, vom avea şi un show de lasere, dar şi acea premieră cu primul dj robot din lume. Cu siguranţă, cele câteva milioane de telespectatori vor rămâne impresionaţi de ce se va întâmpla la Galaţi sâmbătă seară", a declarat preşedintele Superkombat, Eduard Irimia.

Marea finală a circuitului Superkombat, programată pentru sâmbătă, de la ora 22:00, va fi transmisă în aproximativ 100 de ţări de pe toate continentele. În ţara noastră, gala va fi în direct la Sport.ro şi Pro tv, în timp ce la nivel internaţional, fanii o vor putea urmări la Eurosport, Fight Now TV, Epicentre, dar şi la alte televiziuni naţionale. Vineri, de la ora 16:00, la Galaţi Shopping City, cei 16 sportivi vor efectua cântarul oficial, printre aceştia numărându-se şi cinci români.


    Lili
Lili

Biletele, care au preţuri cuprinse între 30 şi 70 de lei, pot fi achiziţionate în sistem electronic din reţeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone şi Domo din toată ţara, dar şi de la Galaţi Shopping City, banii urmând să fie donaţi integral sinistraţilor din judeţul Galaţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net