Schumacher a deschis ochii!

Ultima actualizare:

    Schumi a fost în comă  de la 29 decembrie (Fotografii: Reuters)
Schumi a fost în comă de la 29 decembrie (Fotografii: Reuters)

La puţin timp după ce doctorii au început procesul treptat de scoatere din starea de comă indusă, Michael Schumacher a răspuns stimulilor şi ar fi clipit.

După mai mult de o lună de la accidentul suferit la 29 decembrie 2013 în staţiunea franceză Meribel, Schumi a văzut din nou lumina zilei.

Vestea cea mare a picat ieri, când jurnaliştii de la L'Equipe au anunţat că legendarul pilot ar fi deschis uşor ochii, conform unor surse demne de încredere de la spitalul din Grenoble.

Revenirea la viaţă a lui Schumacher era aşteptată de medici, în condiţiile în care aceştia au decis zilele trecute să reducă doza de medicamente care îl ţineau pe neamţ în comă. Imediat, familia lui Schumi a fost chemată să-i stea aproape septuplului campion mondial de Formula 1, detaliu extrem de important în procesul de recuperare.

De altfel, specialiştii au afirmat la unison că momentul de clipire a lui Schumacher dovedeşte faptul că tratamentul funcţionează, deschiderea ochilor fiind un semnal clasic pentru ieşirea din starea vegetativă.  În perioada următoare, Schumacher va fi supus unor alte teste care să ofere răspunduri privind terapia de urmat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net