Vezi programul meciurilor de la marea finală Superkombat!

Ultima actualizare:

De asemenea, gala de la Patinoarul Dunărea va mai programa o piramidă finală la categoria grea, acolo unde se vor înfrunta sportivi din Surinam, Grecia, Curacao şi Spania, două meciuri pentru titlurile mondiale, în care sunt implicaţi fraţii Andrei şi Bogdan Stoica, dar şi o confruntare la categoria supergrea, între fostul campion mondial la judo Alexandru Lungu şi specialistul în MMA, Mike Bourke. Într-un meci de deschidere va lupta şi gălăţeanul Alexandru Nedelcu.

"Adegbuyi-Juravlev şi Cătinaş-Slowinski sunt două dintre cele mai aşteptate meciuri din acest an, mă bucur că reuşim să le organizăm în faţa publicului din România. Gala va putea fi vizionată în aproximativ 100 de ţări din toată lumea, din SUA şi până în Australia, şi pot să dezvălui în premieră că am pregătit şi câteva surprize pentru spectatori. Ca şi elemente de show, pot să spun că vom avea o soprană invitată tocmai din China, dar şi primul dj robot din lume. Cu siguranţă, evenimentul va fi memorabil, iar în plus am decis să donăm toate încasările din bilete victimelor din Galaţi, să continuăm campania umanitară iniţiată în noiembrie", a declarat Eduard Irimia, preşedintele Superkombat.

Învins prin KO în urmă cu un an, Adegbuyi (14 victorii - 2 înfrângeri) anunţă că este gata să îşi ia revanşa în faţa ucraineanului Pavel Juravlev (62 - 9 - 1), campionul Superkombat din 2012, semifinalistul K-1 de anul acesta şi totodată campionul Legend. "Am avut ghinion data trecută, acum nu se va mai întâmpla la fel. Pavel e conştient că nu va mai putea să câştige la fel de uşor, iar eu sunt decis să le demonstrez tuturor cine e mai bun", a spus Adegbuyi, care este neînvins în 2013, cea mai importantă victorie fiind obţinută în august, în Surinam, contra finalistului K-1 Ismael Londt.

Într-un alt meci important pentru publicul din România, Raul Cătinaş (19 - 6), reîntors în ring la începutul lui noiembrie, îl va înfrunta la Galaţi pe polonezo-australianul Paul Slowinski (105 - 20 - 1), câştigătorul K-1 Amsterdam şi fostul campion ISKA la categoria grea. "Nu vreau să exagerez, dar va fi cea mai dificilă luptă din carieră. Slowinski a câştigat prin KO împotriva unor sportivi ca Zabit Samedov, Ben Edwards, Nathan Corbett sau Mighty Mo. M-am antrenat excelent şi sper că voi răsturna calculele hârtiei în ring, acolo unde vom fi doar noi doi", a spus Cătinaş.

Marea finală a circuitului Superkombat va fi transmisă în aproximativ 100 de ţări de pe toate continentele. În ţara noastră, gala va fi în direct la Sport.ro şi Pro tv, în timp ce la nivel internaţional, fanii o vor putea urmări la Eurosport, Fight Now TV, Epicentre, dar şi la alte televiziuni naţionale.

Biletele, care au preţuri cuprinse între 30 şi 70 de lei, pot fi achiziţionate în sistem electronic din reţeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone şi Domo din toată ţara, dar şi de la Galaţi Shopping City, banii urmând să fie donaţi integral sinistraţilor din judeţul Galaţi.

SUPERKOMBAT® World Grand Prix Final 2013 - Program complet:

1.Meci de deschidere la categoria semigrea (-85 kg)Mohammed El Boulahiati (Maroc) vs Alexandru Nedelcu (România)

2. Turneu final SUPERKOMBAT® la categoria grea (+96 kg) - Semifinala 1Redouan Cairo (Surinam) vs Giannis Stoforidis (Grecia)

3. Turneu final SUPERKOMBAT® la categoria grea (+96 kg) - Semifinala 2Frank Munoz (Spania) vs D'Angelo Marshall (Curacao)

4. Titlul mondial SUPERKOMBAT® la categoria Super Cruiser (-95 kg)Ondrej Hutnik (Cehia) vs Andrei Stoica (România)

5. Entertainment fight - Categoria supergrea (+135 kg)Mike Bourke (SUA) vs Alexandru Lungu (România)

6. Titlul mondial SUPERKOMBAT® la categoria Cruiser (-92 kg)Igor Bugaenko (Belarus) vs Bogdan Stoica (România)

7. Super-fight - Categoria grea (+96 kg)Pavel Juravlev (Ucraina) vs Benjamin Adegbuyi (România)

8. Super-fight - Categoria grea (+96 kg)Paul Slowinski (Australia/Polonia) vs Raul Cătinaş (România)

9. Turneul final SUPERKOMBAT® la categoria grea (+96 kg) - FinalaCâştigător semifinala 1 vs Câştigător semifinala 2

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net