Schumacher respiră singur? Vezi ce spun apropiaţii fostului pilot!

Ultima actualizare:

Potrivit sursei citate, Schumacher ar fi fost mutat într-o rezervă specială a spitalului, în care au acces foarte puţine persoane. Printre acestea, soţia sa Corinna şi cei doi copii Mick şi Gina Maria, dar şi prieteni săi de-o viaţă, preşedintele FIA, Jean Todt, şi fostul conducător al echipelor Ferrari şi Mercedes, Ross Brawn.

Gazzetta dello Sport a scris că Todt îi vorbeşte în limba engleză, ca pe vremea când cei doi lucrau împeună la Ferrari, în timp ce Brawn îi pune înregistrări ale comunicaţiior radio din curse, în încercarea de a stimula creierul germanului. Medicii spun că Schumacher trebuie să audă voci cunoscute, ce ar putea ajuta la trezirea din comă a septuplului campion mondial de Formula 1.

Cotidianul italian a mai notat că, uneori, în timp ce i se vorbeşte, lui Schumacher i se schimbă expresia feţei şi el chiar îşi mişcă mâinile.

Veştile din presa italiană au fost însă negate printr-un comunicat emis de managerul lui Schumi, Sabine Kehm. "Situaţia lui Schumacher e neschimbată, rămâne în faza de trezire. Informaţiile care nu sunt confirmate de echipa medicală sau de familie nu trebuie luate în considerare".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net