Familia lui Schumacher continuă lupta: «Nicio zi nu este la fel»

Ultima actualizare:

    Schumacher (Fotografii: reuters)
Schumacher (Fotografii: reuters)

Familia lui Michael Schumacher continuă să creadă cu putere în vindecarea fostului campion mondial de Formula 1, aflat în fază de revenire progresivă din comă la spitalul din Grenoble după un accident suferit la schi, la finalul lui 2013, a declarat purtătorul de cuvânt al pilotului.

"Familia continuă să creadă cu putere în vindecarea lui Michael şi acordă întreaga sa încredere echipei de medici, asistentelor şi persoanelor care îl îngrijesc. Nu este importantă rapiditatea procesului, ci faptul ca acesta să se deruleze într-o manieră continuă şi controlată", a declarat Sabine Kehm, într-un comunicat.

Pilotul german "se află încă în faza de trezire", după ce a fost plasat în comă indusă, în urma accidentului suferit la schi, în staţiunea franceză Meribel, la 29 decembrie 2013, a precizat ea.

Cotidianul german Bild a scris, miercuri, că Michael Schumacher a suferit o infecţie pulmonară, săptămâna trecută, în spitalul din Grenoble, unde este internat. Contactată de Bild, Kehm nu a dorit să facă nicio precizare în acest sens, mulţumindu-se să declare: "Nu comentăm speculaţiile".

"Aşa cum am anunţat de la început, vom continua să oferim informaţii importante cu privire la starea sănătăţii lui Michael. Şi suntem conştienţi că această fază de trezire poate fi lungă. Aşa cum se întâmplă des în astfel de situaţii, nicio o zi nu este la fel", a mai menţionat, joi, Sabine Kehm.

Michael Schumacher, 45 de ani, a fost rănit grav într-un accident de schi. Germanul a fost operat până acum de două ori, fiind în comă indusă de la internarea sa într-un spital din Grenoble.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net