Victorii la Roland Garros! Halep a defilat, Cîrstea a tremurat

Ultima actualizare:

    Simona Halep (FOTO: Gulliver Getty Images)
Simona Halep (FOTO: Gulliver Getty Images)

Jucătoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numărul 4 şi locul 4 WTA, va debuta, marţi, la ediţia din acest an a turneului de la Roland Garros, meciul cu rusoaica Alisa Kleibanova fiind programat de la ora 12.00, pe arena principală "Philippe Chatrier".

UPDATE / Sorana Cîrstea o va însoţi pe Simona Halep în turul secund. Deşi pornea ca mare favorită, Cîrstea a avut emoţii în partida cu canadianca Wozniak, românca impunându-se în trei seturi, 6-7, 7-5, 6-2.

Sorana Cîrstea
Sorana Cîrstea

UPDATE / Alexandra Cadanţu a pierdut meciul din primul tur contra olandezei Kiki Bertens, scor 6-7, 1-6.

UPDATE / "E prima dată când joc pe terenul central de la Roland Garros. M-am simţit foarte bine aici şi le mulţumesc tuturor care au venit să mă vadă. Sper să am un turneu bun în continuare. Am făcut o finală bună la Madrid, dar aici este diferit şi sper să ajung cât mai departe în turneu", a spus Halep la finalul meciului din primul tur.

UPDATE / Simona Halep a avut un început de turneu perfect. După doar 56 de minute de joc, românca a spulberat-o pe Kleybanova în două seturi, 6-0, 6-2. Halep a condus chiar cu 6-0, 5-0!

Tot pe Philippe Chatrier va debuta şi Victor Hănescu, el urmând să evolueze în ultimul meci de pe acest teren împotriva francezului Gael Monfils, al 23-lea favorit al competiţiei.

Jucătoarea Sorana Cîrstea, cap de serie numărul 26, o va întâlni, marţi, de la ora 12.00, în primul tur, pe Aleksandra Wozniak (Canada) în primul meci de pe terenul 8, partidă reprogramată de luni. Tot în primul meci, de la ora 12.00, dar pe terenul 14, Alexandra Cadanţu va juca împotriva olandezei Kiki Bertens.

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 13, va întâlni, marţi, cuplul francez Adrian Mannarino/Benoit Paire, în meciul trei de pe terenul 16.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net