Generaţiile Local Kombat se reunesc la nunta promotorului Eduard Irimia

Ultima actualizare:

    Irimia
Irimia

Eduard Irimia, preşedintele circuitului Superkombat, şi Oana, proaspăta lui soţie, îşi vor uni sâmbătă destinele, în cadrul unei ceremonii religioase care va avea loc la Palatul Ştirbey din Buftea. Invitat special al evenimentului este soprana chineză Li Li, de la Opera din Londra, care va interpreta melodia dedicată dansului mirilor.

Evenimentul va consemna şi o reunire a tuturor generaţiilor din Local Kombat, de la Ionuţ Iftimoaie, Ciprian Sora, Ionuţ Atodiresei, Alexandru Lungu şi până la Cătălin Moroşanu, fraţii Andrei şi Bogdan Stoica, Sebastian Ciobanu şi Benjamin Adegbuyi, o mare parte dintre cei peste 200 de invitaţi urmând să fie din lumea sportului. De asemenea, preşedinţi de federaţii naţionale şi internaţionale, printre care şi preşedintele WKN, francezul Stephane Cabrera, plus alte numeroase personalităţi de pe întreg mapamondul au confirmat prezenţa.

"Pentru mine are un dublu impact fiindcă peste numai o săptămână, pe 24 mai, la Constanţa, vom avea al doilea World Grand Prix al anului, eveniment transmis în direct în 83 de ţări, iar mulţi dintre cei care vor fi acolo se află şi pe lista cu invitaţi. Să fiu sincer, emoţiile sunt mai mari la nuntă fiindcă în cazul galelor am deja o experienţă de peste un deceniu", a spus Eduard Irimia, preşedintele circuitului Superkombat, care s-a căsătorit civil cu Oana în această primăvară cu doar câteva ore înaintea galei de la Reşiţa.

Irimia
Irimia

Ţinuta obligatorie pentru nuntă va fi all black, doamenele urmând să poarte rochie neagră, iar domnii costum negru şi cămaşă albă. Ceremonia religioasă va avea loc tot la Domeniul Ştirbey, Capela Sfânta Treime, cuplul urmând să aibă două perechi de naşi, Nicuşor Stan, dar şi sora Oanei împreună cu soţul acesteia.

Pe lângă dansul mirilor, soprana chineză Li Li va interpreta şi melodia pentru un moment de dans acrobatic adagio al baletului Deux Dans Une, cunoscut pentru apariţiile de la "Te cunosc de undeva". Răsplătită cu numeroase premii internaţionale, Li Li a înregistrat la finele anului trecut şi un single cu legendarul actor de la Hollywood, Christopher Lee, iar la unul dintre ultimele concerte susţinute la O2 Arena din Londra a cântat alături de Andrea Bocelli.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net