Edwards: "Nu l-aş fi putut evita pe Marco Simoncelli"

Ultima actualizare:

"Mi-am pus o mie de întrebări: ce s-ar fi întâmplat dacă aş fi făcut asta, dacă aş fi reacţionat altfel? Aş fi putut proceda altfel? Însă am revăzut imaginile accidentului şi am găzit imediat răspunsul: nu aş fi putut să fac absolut nimic pentru a-l evita pe Marco. Şi nici Valentino nu ar fi putut să facă nimic. Este greu să pierzi un prieten", a spus Edwards într-un interviu pentru "Gazzetta dello Sport".

Marco Simoncelli (Honda) a căzut, în 23 octombrie, în turul doi al Marelui Premiu al Malaysiei la MotoGP şi a rămas la pământ, fără cască, el încetând din viaţă la spital, unde fusese transportat cu elicopterul. După ce a căzut, Simoncelli a fost călcat de compatriotul său Valentino Rossi (Ducati) şi de americanul Colin Edwards (Yamaha), acesta din urmă alegându-se cu un umăr dislocat. Simoncelli, în vârstă de 24 de ani, a fost scos cu ambulanţa de pe pistă şi a fost transportat la un spital cu elicopterul, unde a ajuns în stop cardiorespirator, iar după câteva minute a murit.

Decesul campionului mondial din 2008 la 250 cc a intervenit la aproape un an după cel al japonezului Shoya Tomizawa, în vârstă de 19 ani, la Moto2, la Grand Prix-ul statului San Marino.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net