Compania Coca-Cola revine în Formula 1. Vezi la ce echipă!

Ultima actualizare:

    Maşina Lotus
Maşina Lotus

Începând cu luna ianuarie 2013, în baza unui contract multianual de sponsorizare încheiat cu echipa Lotus F1, Compania Coca-Cola revine în Formula 1 prin intermediul băuturii energizante burn. Detaliile sponsorizării vor fi dezvăluite în 2013, odată cu lansarea oficială a parteneriatului.

Emmanuel Seuge, Group Director, Worldwide Sports & Entertainment Marketing Coca-Cola declară: "Creativitatea echipelor, pasiunea pentru viteză, dar şi energia lor - atributele cheie ale sportului de Formula 1, sunt în acelaşi timp valorile brandului burn. Echipa Lotus F1, cel mai nou, dar şi unul dintre cei mai competitivi jucători de Formula 1, a dat dovadă de o creativitate excepţională de-a lungul curselor, dar şi de implicare şi devotament în colaborarea cu partenerii săi - aceste elemente reflectă întocmai filozofia brandului burn. Aceeaşi creativitate şi energie o vom aduce prin intermediul băuturii energizante burn, combinând arta şi muzica într-un mod care va revoluţiona convenţiile tradiţionale de sponsorizare din Formula 1."

Burn este disponibil în mai mult de 80 de ţări din Europa, Asia, Africa şi America Latină

Eric Boullier, conducătorul echipei Lotus F1, spune: „Suntem mândri că echipa Lotus F1 a fost aleasă drept cel mai bun vehicul de reprezentare a brandului burn în cadrul unui parteneriat de înaltă clasă. Suntem încântaţi de această colaborare şi de faptul că, împreună, vom putea dezvolta un model nou şi inovator de sponsorizare, care se caracterizează prin mix-ul de experienţe, creativitate şi social media, domeniu în care echipa noastră a fost un adevărat pionier pentru categoria Formula 1 - în ultimele 18 luni, înregistrând cea mai mare rată de creştere în rândul fanilor în acest an."

Despre Burn

Burn este lider din punctul de vedere al expansiunii în segmentul băuturilor energizante. Logo-ul burn, simbol al focului, oferă pentru consumatori energia necesară pentru a proiecta o viziune originală asupra lumii. Răsturnând normele clasice, consumatorii sunt expresia trăirilor libere, lipsite de constrângerile sociale. Burn este o marcă înregistrată a companiei Coca-Cola şi este disponibil în peste 80 de ţări din întreaga lume.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net