Andreea Răducan a dat startul Crosului Click! Sănătate! Ana Maria Brânză, printre participanţi!

Ultima actualizare:

Cei peste 500 de participanţi au parcurs un traseu de 3,9 kilometri, care a pornit din piaţa Charles de Gaulle, piaţa Arcului de Triumf, a continuat pe bulevardul Kiseleff şi bulevardul Aviatorilor.Crossul s-a organizat pe şase categorii de vârstă, dintre care junior (10-14 ani) este cea mai tânără. Însă nici categoria veteranilor (peste 60 de ani) nu a rămas fără participanţi. Traseul de aproape patru kilometri a fost finalizat în numai 16 minute de un bărbat în vârstă de 61 de ani, pentru care acesta este cel de-al 70-lea cross la care participă (primii participanţi la cross au ajuns la finalul traseului după numai 13 minute).

Fosta gimnastă Andreea Răducanu, care a şi dat starul acestui cross, consideră că participarea la astfel de evenimente a copiilor alături de părinţi este o iniţiativă foarte bună. „Mă bucur că participă foarte mulţi tineri, dar şi copii mici cu familia. Avem noroc şi de vreme bună“, a declarat fosta gimnastă.

„Am alergat puţin, mi-am făcut încălzirea de dimineaţă. Pe mine mă bucură această iniţiativă (a organizării crossului - n.r.). Deşi spunem toţi că oamenii nu fac sport şi poate ar trebui să se gândească mai mult la sănătatea lor, observ că atunci când se dă strigarea ei răspund. Şi asta este cel mai important”, a mai spus Andreea Răducan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net