Tecău, uite ce «partidă» ai pierdut!

Ultima actualizare:

    Ana Maria Pop
Ana Maria Pop

Horia Tecău are un parcurs bun la cel mai important turneu pe zgură al anului, Roland Garros, acolo unde a ajuns în optimile probei de dublu mixt, alături de Sania Mirza. În plan personal însă n-a făcut cele mai bune alegeri. Fosta lui iubită, alături de care a stata aproape un an, a ajuns star la Cannes, face reclame pentru bijuterii de milioane de euro şi pictoriale pentru reviste de succes.

La 29 de ani, Horia Teăcu este unul dintre cei mai "vânaţi" bărbaţi din România. Tenismanul nu este în prezent implicat în nicio relaţie amoroasă, dedicându-se în totalitate sportului.

Acest lucru se şi vede în plan professional, pentru că românul a reuşit rezultate foarte bune la turneele din acest an. În prezent, la Roland Garros, Tecău a ajuns în optimile probei de dublu mixt, alături de Sania Mirza, având şanse mari să "prindă" sferturile. Lucrurile i-au mers foarte bine şi fostei sale iubite, Ana Maria Pop.

Ana Maria Pop
Ana Maria Pop

De când s-a despărţit de Horia, Ana Maria are succes în carieră. Şi ce succes! Fata, absolventă a Facultăţii de Drept, dar şi cu studii de actorie, a ajuns în centrul atenţiei la Festivalul de film de la Cannes, a reuşit să atragă toate privirile pe covorul roşu şi a făcut un pictorial de senzaţie pentru revista "Runaway". Mai mult decât atât, Pop a purtat bijuterii de zeci de mii de euro, diamante, cărora le-a făcut reclamă în celebra revistă. Românca noastră a fost şi la cele mai tari petreceri organizate la Cannes.

simona halep
simona halep

Trei sportivi români joacă azi la Roland Garros. În turneul fenimin, în turul trei, Simona Halep o va întâlni pe Maria-Teresa Torro-Flor (Spania), locul 55 WTA. Sorana Cîrstea o va întâlni pe Jelena Jankovici (Serbia), cap de serie numărul 6 şi locul 7 WTA, iar în proba de dublu mixt, în optimile de finală, Horia Tecău şi Sania Mirza vor juca împotriva cuplului Timea Babos/Eric Butorac (Ungaria/SUA).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
președintele iranian s a prăbușit cu elicopterul FOTO EPA jpg
image
image
image
image
image
image
Jurgen Klopp (EPA) jpg
PAOK Salonic (EPA) jpg
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net