Alte morţi care au zguduit lumea sportului în 2013!

Ultima actualizare:
rzt erh
rzt erh

Anul acesta a fost un coşmar pentru multe discipline sportive. Decesul Valeriei Borza, jucătoarea de tenis de masă răpusă de o meningită bacteriană, se adaugă unui lung şir de pierderi, printre care luptătorul Andrei Motz, baschetbalistul pavel Calcev sau fotbalistul lui Răzvan Lucescu, Christian Benitez.

Andrei Motz (arte marţiale). Tânărul de 27 de ani era component al clubului Clanul Lupilor Albaştri. A ,murit în urma unui accident de motocicletă în Bucureşti, după ce o maşină înmatriculată pe numele lui Ciprian Marica, dar condusă de o altă persoană, i-a tăiat calea. Andrei făcea parte din lotul naţional de kempo, a câştigat mai multe titluri, şi era ocazional actor.

gfsdgbdsf
gfsdgbdsf

Pavel Calcev, atac de cord la de 22 de ani. Baschetbalistul moldovean a decedat în timpul meciului echipelor de studenţi de la Universitatea Tehnică, suferind un ataca de cord. Conducerea echipei a anunţat că sportivul nu avea probleme medicale, iar cei de pe ambulanţă, care au sosit după 20 de minute de când Calcev a căzut pe teren, au făcut doar să constate decesul.

dvsa
dvsa

Christian Benitez, atacantul lui Răzvan Lucescu. La câteva ore după ce a debutat la El-Jaish, sub comanda lui Răzvan Lucescu, "vârful" de 27 de ani pe care arabii au plătit 12 milioane de euro a decedat. Christian s-a trezit la ora 3 dimineaţă din cauza unor dureri abdominal şi a fost dus la spital, unde, potrivit spuselor soţiei sale, doctorii nu l-au tratat prompt, ci l-au ţinut în aşteptare! Cert e că jucătorul lui El-Jaish a intrat în stop cardiorespirator şi n-a mai putut fi salvat. Medicii susţin că el a avut, de fapt, apendicită, iar complicaţiile rezultate de aici au cauzat acel stop cardiorespirator.

Campioana mondială la schi nautic Sarah Teelow. A fost rănită într-o cursă de mare viteză desfăşurată în apropiere de Sydney. Sportiva de 21 de ani a căzut la puţin timp după startul competiţiei Bridge to Bridge de pe râul Hawkesbury, concurs în care participanţi sunt traşi pe o distanţă de 112 kilometri şi pot atinge viteze de 130 de kilometri pe oră. A fost grav rănită la coloana vertebrală şi la cap, decesul având loc la spital.

vwdasr
vwdasr

Fotbalist de 20 de ani, mort pe teren. Un jucător de doar 20 de ani, Carlos Alexandre Caseiro Marques, cunoscut ca Alex Marques, ce evolua pentru Tourizense (formație din liga a III portugheză), a căzut pe teren în timpul partidei cu Carapinheirense. Medicii au intervenit imediat, dar nu l-au mai putut salva. La aceeaşi echipă, în 2005, un alt fotbalist a murit, Mauro Gama, care era împrumutat la Estrella Amadora, însă decesul a survenit unui accident auto.


    rzt erh
rzt erh

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Cristiano Ronaldo (Facebook) jpg
Csíkszereda Dinamo (Sportpictures) jpg
Dinamo Csikszereda (Sportpictures) jpg
Universitatea Craiova Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Miodrag Belodedici (Sportpictures) jpg
gina gogean jpg
Cupa Greciei (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net