Zi fantastică pentru românce la Foro Italico. Toate au câştigat pe linie în primul tur la Roma!

Ultima actualizare:

    Irina Begu a prins curaj după ce şi săptămâna trecută, la Madrid, a ajuns până în sferturiFoto: Cosmin Iftode
Irina Begu a prins curaj după ce şi săptămâna trecută, la Madrid, a ajuns până în sferturiFoto: Cosmin Iftode

Zgura este o suprafaţă care place foarte mult jucătoarelor noastre de tenis, iar asta s-a văzut şi astăzi, în capitala Italiei.

Trei conaţionale şi-au început cu dreptul drumul spre trofeu, două la simplu, Irina Begu şi Alexandra Dulgheru şi Simona Halep la dublu. Prima a jucat "Dulgheriţa", care s-a impus greu, în trei seturi, în faţa niponei Misaki Doi, o specialistă mai degrabă a suprafeţelor rapide. După un prim set pierdut la tie-break, scor 7-2, Alexandra, locul 72 WTA în acest moment, le-a câştigat identic pe următoarele două, 6-3, 6-3, şi o va întâlni în turul următor pe câştigătoarea meciului dintre slovaca Alexandra Schmiedlová şi cehoaica Lucie Safarova.

Apoi, Irina Begu a trecut şi ea după acelaşi scenariu, perzând primul set şi câştigându-le pe următoarele două, de sora mai mică a polonezei Agnienska Radwanska, Urusula Radwaska, scor 4-6, 6-2, 6-1. Begu va avea însă un meci foarte greu în turul următor, împotriva favoritei numărul 9, nemţoaica Angelique Kerber. Nu în ultimul rând, Simona Halep a învins la dublu alături de italianca Francesca Schiavone cuplul Jurak/Para-Santonja. Numărul doi mondial s-a înscris şi la această probă necaracteristică ei tocmai pentru a se acomoda cu suprafaţa de joc. Mâine, Halep intră însă şi la simplu, direct în turul doi, împotriva americancei Alison Ryske.

Turneul de la Roma este unul foarte valoros, din categoria Premier 5, a treia treaptă, după Grand Slem şi Premier Mandatory. Se premiază cu 900 de puncte WTA şi cu 400.250 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Deportări staliniste din Basarabia   „A fost noaptea de marți spre miercuri când ne au ridicat  Mama frământa pâinea, iar tata plângea” jpeg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net