CM handbal: România a fost învinsă de Norvegia cu 26-22

Ultima actualizare:

    Oana Manea a fost din nou unul din pivoţii cei mai buni ai turneului, dar norvegianca Heidi Loke a fost primaFoto: Mediafax
Oana Manea a fost din nou unul din pivoţii cei mai buni ai turneului, dar norvegianca Heidi Loke a fost primaFoto: Mediafax

România a pierdut al doilea meci de la acest Campionat Mondial de handbal. Româncele au fost învinse cu scorul de 26-22 de Norvegia și nu mai au cum să piardă locul 4 în Grupa D. Adică în optimile de finală, tricolorele vor juca împotriva câștigătoarei Grupei C, Franța sau Brazilia. Iată desfășurarea livetext a partidei cu Norvegia.

Coșmarul norvegian continuă pentru România la handbal. Nordicele s-au impus cu 26-22 în grupa D a Campionatului Mondial, menținându-și invincibilitatea în fața româncelor. Ultima victorie tricoloră în fața Norvegiei a avut loc în 2000, la Europenele disputate la București și Râmnicu Vâlcea.

Pentru formația noastră urmează vineri, de la ora 19.15, meciul cu Rusia, ultimul din grupă. O partidă care nu mai poate schimba nimic din soarta echipei României, care și-a asigurat locul 4 în grupă. Adică ne așteaptă un duel în optimile de finală cu câștigătoarea grupei C, care se va decide după meciul Franța - Brazilia.

UPDATE: România a avut șansa să se apropie la două goluri, dar un fault în atac prostesc făcut de fetele noastre a făcut ca scorul să fie doar 24-21 pentru norvegience. Care pe atacul pozițional înscriu și conduc cu 25-21. Suntem în ultimul minut de joc.

UPDATE: România a revenit incredibil în joc. Patru goluri consecutive ale echipei noastre au apropiat formația noastră la doar patru goluri de nordice, care conduc acum cu 23-19. Ne aflăm în minutul 56.

UPDATE: Lucrurile s-au echilibrat. Norvegia conduce cu doar 7 goluri: 22-15. Singura satisfacție e că liderul echipei noastre, Cristina Neagu, a aruncat cu 104 km/ h si a înscris. Ne aflam in minutul 49.

UPDATE: Măcelul continuă. Nordicele au mai marcat trei goluri și conduc cu 20-12. Ne aflăm în minutul 42.

UPDATE: Lucrurile nu stau deloc bine pentru noi. Norvegia conduce cu scorul de 17-12. Ne aflăm în minutul 38.

UPDATE: La pauză, Norgevia conduce cu scorul de 13-10. Din păcate, nordicele par mult mai mature în joc, în vreme ce în echipa noastră nici combinațiile nu ies, nici individualitățile nu sunt puse în valoare. Poate repriza secundă va schimba ceva din această situație.

UPDATE: Eliza Bucevshi a reușit să reducă din diferență: Norvegia - România 9-5

UPDATE: Norvegia a mai înscris un gol și conduce cu scorul de 9-4!

UPDATE: Lucrurile nu merg deloc bine pentru echipa noastră. Norvegia conduce cu scorul de 8-4, jocul fiind la discreția nordicelor.

UPDATE: Norvegia conduce cu 2-1. Golul echipei noastre a fost marcat de Cristina Neagu, din 7 m.

UPDATE: Meciul a început cu un moment de reculegere în memoria fostului mare internațional român Gheorghe Gruia.

Diseară, fetele lui Ryde joacă împotriva Norvegiei, echipă pe care n-am mai învins-o de 15 ani. Victoria este absolut necesară împotriva nordicelor pentru a evita ultimul loc din grupa D, care ne-ar pune într-o optime grea, cu câştigătoarea grupei C, Franţa sau Brazilia. O înfrângere în faza eliminatorie ne-ar fi fatală, România ratând matematic calificarea la Jocurile Olimpice din 2016, gâzduite de Rio de Janeiro. În cazul în care pierdem din nou cu norvegiencele, Neagu şi compania mai au o singură şansă să-şi asigure o optime mai accesibilă, învingând mâine Rusia, în ultimul meci din grupă.  N-ar fi totuşi prea bine să depindem de acest joc, naţionala lui Trefilov fiind într-o formă fantastică la acest turneu final, unde a câştigat toate meciurile, inclusiv cu Norvegia şi Spania.

România - Norvegia se va juca diseară, la Frederikshavn, de la 21:30, în direct pe Dolce Sport, iar România - Rusia va avea loc mâine, de la 19:15, în aceeaşi sală.

România e în acest moment pe locul 3 în grupă şi doar primele patru merg în optimi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net