VIDEO! "Tigrii" de la CSM București și-au colindat fanii!

Ultima actualizare:

    "Tigrii" de la CSM și-au colindat fanii!
"Tigrii" de la CSM și-au colindat fanii!

Vicecampionii naționali le-au transmis fanilor și tututor românilor urări cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

După un an greu, cu zeci de meciuri, sute de antrenamente, mii de ore de pregătire, handbaliștii de la CSM București se bucură și de câteva zile de relaxare. ”Tigrii” nu puteau pleca în vacanță fără să le mulțumească suporterilor pentru susținerea pe care le-au oferit-o și să le transmită românilor și nu numai, gândurile lor bune cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Totul într-un cadrul specific acestei perioade, lângă bradul împodobit și având cadouri simbolice.

Handbaliștii și-au pus cornițe de reni și s-au importalizat în selfie-uri haioase. Fiecare dintre sportivii vicecampioanei a ales apoi modul în care a dorit să li se adreseze oamenilor, iar cei mai curajoși dintre handbaliști chiar și-au ”etalat” talentul muzical.

Campionul mondial Robledo, as și la cântat

Este cazul spaniolilor Antonio Garcia Robledo și Alexander Tioumentsev, care au cântat în duet un colind internațional. Bineînțeles, cu dedicație specială pentru fanii CSM-ului. Mario Blazevic nu s-a lăsat mai prejos și a vrut să demonstreze că și bosniacii au voce și ureche muzicală. După cele două ”recitaluri”, a venit rândul la urări pentru ceilalți jucători ai vicecampioanei României. ”Sărbătorile să fie exact așa cum vi le doriți! Crăciun fericit!” – Adrian Rotaru, handbalist CSM București.”Să aveți un Crăciun fericit și iubit alături de cei dragi!  Sărbători fericite!” - Bogdan Mănescu, handbalist CSM București.”Vă doresc să aveți sărbători minunate alături de familiile voastre. Crăciun fericit! La mulți ani!” - Gasper Hrastnik, handbalist CSM București.”Crăciun fericit și la mulți ani. Vă doresc să aveți un an prosper” - Leonardo Santos, handbalist CSM Bucureșt”Sper ca Moșul să vă găsească alături de cei dragi! Crăciun fericit și un an nou călduros” - Robert Militaru, handbalist CSM București. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net