VIDEO Îngrozitor! A apărut filmul accidentului din Formula 1 care îl ţine în comă pe Bianchi

Ultima actualizare:

    Jules Bianchi a intrat cu maşina într-un tractor de pe marginea pistei
Jules Bianchi a intrat cu maşina într-un tractor de pe marginea pistei

În timp ce pilotul de Formula 1 Jules Bianchi se zbate între viaţă şi moarte la un spital din Japonia, pe internet au apărut primele înregistrări video cu groaznicul accident.

Starea de sănătate a pilotului francez Jules Bianchi, accidentat grav la Marele Premiu de Formula 1 al Japoniei, este "critică, dar stabilă", a anunţat, luni, un purtător de cuvânt al Federaţiei Internaţionale de Automobilism (FIA), la spitalul din Yokkaichi, informează AFP.

"Vă rog să înţelegeţi, este foarte, foarte grav", a adăugat Matteo Bonciani, după ce a discutat cu mai mulţi jurnalişti, în faţa spitalului.

Bonciani a făcut aceste precizări la rugămintea părinţilor lui Bianchi, "care nu se simt capabili să discute cu presa".

Părinţii pilotului, Philippe şi Christine Bianchi, au sosit, luni, la spitalul din Yokkaichi, unde se află internat sportivul.

De asemenea, în drum spre Japonia este şi profesorul Gerard Saillant, fondatorul Institutului creierului şi al măduvei spinării (ICM) din Paris, care a fost solicitat şi pentru fostul pilot geman Michael Schumacher, după accidentul suferit la schi.

Jules Bianchi a fost operat de urgenţă, duminică, pentru îndepărtarea unui hematom cerebral, după ce pilotul francez al echipei Marussia a fost implicat într-un incident grav în timpul Marelui Premiu al Japoniei.

În turul 43 al cursei, Sutil a ieşit în decor în virajul 7 şi a percutat bariera de protecţie, compusă din mai multe rânduri de pneuri. O automacara a ajuns la locul accidentului pentru a îndepărta monopostul lui Sutil, pilotul german ieşind nevătămat din maşină. La scurt timp, Bianchi a pierdut controlul volanului în acelaşi loc, iar maşina sa a lovit automacaraua prezentă pe marginea pistei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net