VIDEO EXCLUSIV A câştigat 3.203 $ pe minut!

Ultima actualizare:
Serena Williams
Serena Williams

Simona Halep trăieşte în aceste zile, la Singapore, cele mai bune momente ale carierei. Calificată matematic în semifinalele Turneului Campioanelor, ea s-a şi umplut de bani într-un timp foarte scurt.

Simona Halep a şocat lumea tenisului atât prin rezultatele obţinute la acest Turneu al Campioanelor de la Singapore, cât şi prin rapiditatea cu care le-a reuşit. Ea le-a învins pe Eugenie Bouchard (6-2, 6-3) după doar o oră şi 8 minute şi, apoi, pe Serena Williams (6-0, 6-2), după o oră şi 5 minute, astfel că, adunat, a stat doar 133 minute pe teren. Cel mai puţin dintre toate cele 8 jucătoare prezente la competiţie. Asta înseamnă şi că a avut cea mai mare productivitate dintre toate jucătoarele prezente. Căci ea a câştigat, în doar două meciuri (plus prima de start), suma de 426.000 de dolari! 

Este deja calificată în semifinale

La acest turneu, fiecare participantă a primit câte 140.000 de dolari ca primă de start (dacă joacă trei meciuri în grupe), iar fiecare victorie este recompensată cu câte 143.000 de dolari. Iar dacă împărţim banii câştigaţi la Singapore cu timpul efectiv stat pe teren, rezultă că ea a obţinut 3.203 dolari pe minut! O eficacitate care a fost depăşită doar de Lucian Bute, cel care îşi făcea KO adversarii după o rundă sau două şi încasa prime de zeci sau sute de mii de dolari.

Evident, pentru Simona banii nu mai sunt atât de importanţi, căci acum deja nu mai are de ce să-şi facă probleme materiale. Au trecut vremurile din urmă cu 4 ani când tatăl ei, Stere Halep, şi-a vândut afacerea de lactate pentru ca fiica lui să poată face tenis în continuare. Iar acum eforturile tuturor sunt răsplătite, căci Simona a câştigat, doar în acest an, prin rezultatele ei, suma de aproape 4 milioane de dolari (3.974.763 $ e suma precisă, inclusiv banii asiguraţi până acum la Turneul Campioanelor).

În total, în carieră, Simona Halep a câştigat peste 6 milioane de dolari, fiind prima practicantă a acestui sport în România (feminin sau masculin) care trece de acest prag.

Serena Williams e la mâna jucătoarei noastre


    Serena Williams
Serena Williams

Simona Halep va juca azi, de la ora 14.30 (în direct la DigiSport 1 şi DolceSport 1), contra Anei Ivanovic. Deja calificată în semifinale după ce Serena Williams a învins-o cu scorul de 6-1, 6-1 pe Bouchard, Halep poate decide soarta liderului mondial. O victorie în două seturi a Anei Ivanovic o va elimina pe Serena din competiţie. De asemenea, cum meciul Simonei e programat ultimul, după terminarea partidelor din grupa Albă, asta înseamnă că Simona îşi poate decide locul pe care să-l ocupe în clasamentul Grupei Roşii, adică să joace în semifinale cu tenismena mai accesibilă.

Ce-şi poate cumpăra cu banii câştigaţi într-un minut 3.203 de dolari  - aprox 11.200 lei

- O maşină la mâna a doua

- O pereche de pantofi ”de fiţe” sau  38 de perechi de pantofi ceva mai ieftini (300 lei)

- 560 de kilograme de brânză de oaie

- 373 de pizza mari

- 1.866 de sticle de băutură răcoritoare la 2 litri

- 2.488 de prăjituri

- 2.240 kilograme de struguri

- 5.600 kilograme de cartofi

- 11.200 de pâini

- 7 plasme cu diagonala mare

- 11.200 ediţii ale ziarului ”Click!” – aproximativ 31 de ani

Şi-ar mai putea cumpăra...

- ... În 3 minute – O Dacia Logan (9.609 $)

- ... În 20 de minute - Un apartament cu 2 camere într-un cartier decent în Bucureşti (64.000 de dolari)

- ... În 39 de minute - Un yacht la mâna a doua (126.000 de dolari)

- ... În 79 de minute - O vilă în Bucureşti (250.000 de dolari) 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net