Vedetele snooker-ului vin la Bucureşti!

Ultima actualizare:

    Vedetele snooker-ului vin la European Masters
Vedetele snooker-ului vin la European Masters

Ronnnie O'Sullivan, Mark Selby, Stuart Bingham, Judd Trump, John Higgins şi Neil Robertson sunt jucătorii celebri ce vor participa la "European Masters", concursul de snooker urmând a se desfăşura în perioada 3 - 9 octombrie 2016, la Circul Globus din Bucureşti.

În perioada 3-9 octombrie, Bucureştiul va fi capitala mondiala a snooker-ului, iar cei mai buni din lume vor putea fi văzuţi la Circul Globus. Între 3 şi 7 octombrie, meciurile vor începe de la ora 10:00, iar ultima partidă a zilei va fi de la ora 19:00. Semifinalele se vor disputa sâmbătă, 8 octombrie, cu începere de la ora 13:00. Marea finala este programată duminică, 9 octombrie, în cadrul a doua sesiuni, de la ora 13:00, respectiv ora 19:00.

Până în semifinale se va juca după sistemul cel mai bun din 9 frameuri, apoi va fi cel mai bun din 11, iar în ultimul act jucătorii se vor duela până la 17.

Premiile sunt de 350.000 de euro, câştigătorul va primi aproape 80.000 de euro şi finalistul 50.000 de euro.

"Ronnie O'Sullivan este echivalentul lui Roger Federer in tenis la unghiurile si touch-ul pe care le aplica bilelor. Jocul de snooker se aseamana cu sahul, e un sport in care trebuie sa gandesti in avans. E remarcabil ca avem la Bucuresti 8 dintre 10 cei mai buni jucatori din lume. Fanii se vor delecta cu un maraton de 7 zile de meciuri spectaculoase" - Bogdan Enoiu, Manager General McCann Worldgroup Romania."Mastersul European de Snooker e al doilea eveniment ca importanta in calendarul european World Snooker. Vedem la Bucuresti 8 din cei mai buni 10 jucatori ai lumii, oferim premii de peste 350.000€ si ne asumam cheltuieli de organizare de 500.000€. Locatia este ideala pentru meciurile de snooker, iar spectatorii au posibilitatea sa vada 4 meciuri pe zi cu cel putin un jucator din top 10, cu bilete la preturi mai mult decat accesibile" - Cosmin Hodor, Organizator European Masters.Biletele si abonamentele sunt disponibile în reţeaua eventim la preţuri începand de la 55 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
Ianis Hagi (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net