UPDATE / Halep a pierdut dramatic meciul cu Ivanovic! Urmează semifinala cu Radwanska

Ultima actualizare:
Şarapova e perfectă şi pe terenul de tenis, şi la plajă
Şarapova e perfectă şi pe terenul de tenis, şi la plajă

Astăzi se desfăşoară în Singapore ultimele meciuri din grupele Turneului Campioanelor, urmând să fie stabilite cele două semifinale de mâine.

UPDATE / Simona Halep a pierdut setul trei cu 3-6 şi meciul, dar va juca mîine în semifinale cu Agnieszka Radwanska.

UPDATE / Simona Halep câştigă setul doi cu 6-3, egalând scorul. Pierzând acest set, Ana Ivanovic este deja eliminată din turneu. În locul ei va juca în semifinale Serena Williams.

UPDATE / La fel ca în primul set, Halep s-a distanţat rapid şi conduce cu 4-2.

UPDATE / Ana Ivanovic a întors soarta primului set, impunându-se la tie-break, 7-6.

UPDATE / 5-4 pentru Halep în primul set. La acest scor, tenismena noastră nu mai poate pierde primul loc în grupă. Ca urmare, Simona va juca mâine în semifinale cu poloneza Agnieszka Radwanska.

UPDATE / Halep a început în forţă meciul cu Ivanovic şi conduce cu 4-2.

UPDATE / Meciul Simona Halep - Ana Ivanovic va începe la ora 14.30.

UPDATE / Caroline Wozniacki a batut-o pe Petra Kvitova cu 6-2, 6-3, rezultat care a stabilit ierarhia finală în Grupa Albă. În semifinale s-au calificat Wozniacki (locul 1) şi Radwanska (locul 2). Astfel. Simona Halep o va întâlni pe poloneză dacă va câştiga Grupa Roşie sau se va duela cu tenismena din Danemarca în cazul în care va pierde meciul cu Ivanovic şi va termina pe locul 2.

În primul meci al zilei, rusoaica Maria Şarapova avea nevoie de o victorie în două seturi contra polonezei Agnieszka Radwanska pentru a mai putea spera la un loc în careul de aşi.


    Şarapova e perfectă şi pe terenul de tenis, şi la plajă
Şarapova e perfectă şi pe terenul de tenis, şi la plajă

Şarapova a condus cu 7-5, 5-1, moment în care a clacat inexplicabil. Radwanska a revenit miraculos, salvând inclusiv trei mingi de meci, şi a câştigat setul secund cu 7-6. Ca urmare, Maria Şarapova a fost eliminată matematic de la Turneul Campioanelor, în ciuda faptului că până la urmă a câştigat partida, adjudecându-şi setul decisiv cu 6-2.

Din Grupa Albă, doar daneza Caroline Wozniacki este sigură de calificarea în semifinale. A doua calificată se va decide în urma confruntării Wozniacki - Kvitova, programată după meciul Şarapova - Radwanska.

În Grupa Roşie, Simona Halep va juca de la 14.30 împotriva sârboaicei Ana Ivanovic. Românca este deja calificată, meciul cu Ivanovic contând doar pentru ierarhia finală a grupei. Halep are nevoie de cel puţin şase ghemuri câştigate pentru a termina pe primul loc.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net