Un tenismen celebru apare într-un dosar de trafic de droguri

Ultima actualizare:

    Bernard Tomic
Bernard Tomic

Numele jucătorului de tenis Bernard Tomic (22 de ani, locul 35 ATP) apare într-un dosar de trafic de droguri, după ce o adolescentă a declarat în faţa unei instanţe din Australia că sportivul s-a lăudat că ar transporta cocaină în valoare de 50.000 de dolari.

Adolescenta susţine că Tomic s-a lăudat cu drogurile în timp ce se aflau la un club deţinut de o cunoştinţă de a sportivului, Jamie Pickering, în Surfers Paradise, Queensland.

Potrivit presei australiene, proprietarul clubului este prieten cu Tomic, tenismenul petrecând de mai multe ori şi la alte localuri deţinute de Pickering, Varsity şi Sin City.

Jamie Pickering a declarat pentru Gold Coast Bulletin că în cazul în care Tomic a vorbit despre cocaină cu adolescenta, atunci acesta a glumit, deoarece sportivul "nu ar atinge nimic sau nici măcar nu s-ar apropia".

Pickering a afirmat că Tomic nu ştia că numele său a fost menţionat la tribunal şi a încercat să îl contacteze pentru a-l informa.

În cazul lui Pickering au fost reţinute patru capete de acuzare, dintre care două se referă la distribuirea de cocaină către minori.

Potrivit sursei citate, tenismenul australian, născut în Germania, nu va fi pus sub acuzare în acest dosar.

Bernard Tomici s-a mutat în Gold Coast (Australia) în 1996 cu familia sa, de origine ex-iugoslavă, atunci când aceasta a emigrat din Germania. În prezent, sportivul trăieşte în Monaco.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net