Un prezentator tv intră în ring cu Andrei Stoica, celebrul campion mondial SuperKombat

Ultima actualizare:

    Andrei Stoica
Andrei Stoica

Prezentatorul Telejurnalului matinal de la TVR 1, Radu Tudor, practicant de kickboxing, a fost invitat la un meci amical de campionul mondial SuperKombat, cu ocazia filmării unui reportaj realizat de Albertina Ionescu înainte de marea finală din Italia.

Înainte de marea finală a circuitului Superkombat din acest an, de la Monza, Italia (22 noiembrie), actualul campion mondial la kickboxing Andrei Stoica şi fostul campion mondial Bogdan Stoica i-au acordat un interviu Albertinei Ionescu, pentru Ştirile TVR. Ei au vorbit despre sport şi despre campania „Spune NU Violenţei!". În urma interviului, Albertina a pus o "vorbă bună" pentru colegul ei, Radu Tudor, prezentatorul Telejurnalului matinal, un iubitor şi practicant al acestui sport, stabilind cu Andrei Stoica să accepte un meci amical cu el.

„Mi-ar face plăcere să-l cunosc. L-am văzut prezentând ştirile. Dacă doreşte, intrăm amândoi în ring pentru un mic sparring*. Îl invit la sală şi cu cea mai mare plăcere ne jucăm puţin”, i-a transmis Andrei Stoica lui Radu Tudor.

Prezentatorul Radu Tudor e pasionat de kickboxing
Prezentatorul Radu Tudor e pasionat de kickboxing

La rândul său, prezentatorul Telejurnalului matinal s-a arătat dornic să-l întâlnească pe campionul mondial: „Eu sunt începător. Sunt pasionat de kickboxing de mulţi ani şi abia aştept să învăţ tehnici noi de la adevăraţi profesionişti. Eu am terminat liceul sportiv şi, deşi am practicat handbal timp de şase ani, întotdeauna am fost atras de sporturile de contact. În măsura în care timpul mi-o va permite, mi-am propus ca din 2015 să intru la categoria luptătorilor profesionişti la kickboxing. Sper ca asta nu le va da de lucru prea mult doamnelor care lucrează la machiaj pentru Telejurnalul matinal...”, a declarat Radu Tudor.

Interviul realizat de Albertina Ionescu pentru Ştirile TVR a suscitat interesul românilor. Astfel, conform datelor Kantar Media, în jur de 200.000 de telespectatori (target naţional) au urmărit ştirea cu cei doi campioni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net