Ultimii virgini din sport

Ultima actualizare:

    David Luiz este  titular la PSG, iar  viaţa extrasportivă  ordonată îl ajută să  se menţină în topFoto: AP
David Luiz este titular la PSG, iar viaţa extrasportivă ordonată îl ajută să se menţină în topFoto: AP

David Luiz, starul trupei pariziene are 28 de ani şi e logodit cu Sara Madeira. Cei doi îşi vor lega destinele la finalul anului şi abia atunci brazilianul va descoperi tainele dragostei. Vestea a şocat fanii fotbalului, dar el nu e singurul exemplu din lumea sportului.

Presa spaniolă a dezvăluit că David Luiz e adeptul mişcării “Aştept până la căsătorie”, curent pe care l-a adoptat urmând exemplul compatriotului său Kaka, jucător ce şi-a păstrat virginitatea până în momentul căsătoriei, în 2005. “Ştiam că se va porni o întreagă dispută, mai ales că o astfel de atitudine nu e obişnuită în rândul fotbaliştilor. El ne-a sprijinit pe reţelele de socializare şi apoi l-am contactat. E un exemplu pentru tinerii din ziua de azi”, au spus reprezentanţii organizaţiei. Suporterii se miră de atitudinea sa, mai ales că un jucător celebru, ce câştigă milioane de euro pe an, ar putea avea aproape orice femeie din lume. Dar, Luiz şi Kaka nu sunt singurii sportivi ce au ales abstinenţa până când îşi oficializează relaţiile cu alesele lor. Prince Amukamara, jucător de fotbal american, ce evoluează la New York Giants, şi-a pierdut virginitatea la 23 de ani, după ce s-a căsătorit în 2014 cu Pilar Davis. În aceeaşi disciplină sportivă e şi Collin Klein, acum liber de contract, canadianul nu doar că nu a făcut dragoste cu iubita sa, ci a sărutat-o prima dată doar când au ajuns în faţa altarului. Un alt exemplu e Shaun Alexander, omul care a doborât mai mult recorduri în campionatul de fotbal american, care a “aşteptat” până la 24 de ani, atunci când şi-a unit destinul cu Valerie. Philip Rivers, de la San Diego Chargers, e şi el adeptul “Aştept până la căsătorie”, la fel ca Tim Tebow, de la Philadelphia Eagles.

Vedeta baschetului american, inocent la 38 de ani

A.C. Green
A.C. Green

A.C. Green s-a retras din activitate, având acum 51 de ani, dar deţine recordul pentru cele mai multe meciuri consecutive jucate în liga naţională şi cea regională, 1.192, câştigând astfel porecla “Omul de Fier”. E celebru că şi-a păstrat virginitatea până la 38 de ani, când s-a căsătorit cu Veronique şi au petrecut două luni în vacanţa de miere. “A fost incredibil. A meritat să aştept”, a spus atunci Green.

Lolo Jones aşteaptă să-şi găsească alesul

Lolo Jones
Lolo Jones

Atleta americană are 32 de ani şi s-a specializat în probele de 60 şi 100 de metri garduri. A câştigat numeroase medalii, inclusiv la Campionatele Mondiale (la bob), şi a participat la Olimpiadele de Vară şi Iarnă, ultima fiind cea de anul trecut din Rusia. A anunţat că cel mai greu lucru din viaţa sa e să-şi păstreze virginitatea, dar vrea să aibă o legătură specială cu bărbatul ei.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net