Ultima şansă pentru Bute

Ultima actualizare:

    Bute şi adversarul  său, la conferinţa  de presă
Bute şi adversarul său, la conferinţa de presă

Pentru Lucian Bute se apropie ora celui mai important meci din carieră. În noaptea de sâmbătă spre duminică, conform orei Canadei (duminică dimineaţă, de la ora 7.00, ora României), românul va disputa o partidă decisivă pentru viitorul său în ringul profesionist.

Bute va lupta pentru recucerirea centurii mondiale a categoriei supermijlocie, în versiunea IBF, pe care a deţinut-o din octombrie 2007 până în mai 2012. În acest interval, şi-a apărat de mai multe ori titlul, a ajuns să boxeze pe burse de milioane de dolari şi să fie cerut de televiziuni ca HBO sau Showtime. Totul s-a terminat, însă, odată cu înfrângerea din 2012, suferită în faţa lui Carl Froch. Iată însă că, după ani de agonie, a venit din nou momentul lui Lucian. La Quebec, duminică dimineaţă, va lupta din nou pentru centura cu diamante. Adversar îi va fi englezul James De Gale, care a devenit campion în luna mai. Cei doi sunt impresariaţi de acelaşi manager, promoterul Al Haymon, astfel că lupta a fost relativ uşor de organizat. 

Aceasta este cam ultima şansă a lui Lucian Bute de a rămâne în lumea mare a boxului profesionist. Ajuns la 36 de ani şi antrenat acum de jamaicanul Howard Grant, românul a fost sfătuit de acesta să apeleze la orice mijloace pentru a câştiga: „Dacă De Gale îl va ţine pe Lucian, eu o să-i spun să-i dea cu cotul în ochi atunci când arbitrul nu se uită. Această lovitură face parte din box”, a spus Howard Grant în presa canadiană. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net