Mike Tyson, violat la 7 ani

Ultima actualizare:

    Mike Tyson a vorbit pentru prima dată despre trauma suferită în copilărieFoto: AP
Mike Tyson a vorbit pentru prima dată despre trauma suferită în copilărieFoto: AP

Cine-ar avea curajul să se apropie în vreun fel de „Bestia” Mike Tyson? Ei bine, când avea doar şapte ani, fostul sportiv a fost victima unei agresiuni fizice care-l urmăreşte şi-n prezent.

Ajuns la 48 de ani, Mike Tyson nu mai impresionează în ring, ci prin declaraţiile pe care le face. Invitat zilele trecute la un post de radio, „Iron Mike” şi-a şocat admiratorii povestind un episod trist al copilăriei sale, petrecut pe străzile din Brooklyn. „Eram mic, aveam doar şapte ani. Un bărbat în vârstă m-a atacat pe stradă. M-a smuls şi m-a abuzat sexual. Pe agresor nu l-am mai văzut niciodată”, a relatat Tyson, care a ţinut secret incidentul, ascunzându-l inclusiv poliţiei.

S-a transformat din agresat în agresor

Până la urmă, micul Mike a reuşit să scape fără urmări fizice, dar a rămas cu sechele pe plan psihic. „Nu ştiu dacă acea întâmplare mi-a influenţat sau nu viitorul”, a completat cel considerat la un moment dat cel mai înfricoşător om de pe planetă.

Cert e că, ulterior, Mike Tyson s-a transformat din agresat în agresor. Astfel, în 1992, americanul a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru violarea unei tinere de culoare, Desiree Washington. După ce şi-a ispăşit pedeapsa, Tyson a comis-o şi pe ringul de box, în 1997, atunci când l-a muşcat de ambele urechi chiar în timpul luptei pe Evander Holyfield.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net