Turul Franţei 2015! Liderul a fost stropit cu urină!

Ultima actualizare:

    Chris Froome (galben) conduce în Turul Franţei 2015
Chris Froome (galben) conduce în Turul Franţei 2015

Scene de groază în Turul Franţei 2015. Chris Froome, liderul de până acum, a fost atacat de un fan cu urină, Richie Porte a fost scuipat, iar Geraint Thomas a fost huiduit.

Performanţele echipei Sky în Turul Franţei 2015 i-a făcut invidioşi pe mulţi. Au apărut zvonuri că rutierii ar fi dopaţi, speculaţiile fiind alimentate şi de Lance Armstrong, fostul campion ce a fost exclus din ciclism după ce a recunoscut că a folosit substanţe interzise. De aici şi reacţia şocantă a unor fani.

“Multe dintre reportaje nu au fost corecte, iar oamenii care au făcut asta ştiu cine sunt. Mulţi fani au fost fantastici, chiar şi presa s-a comportat excelent. Dar, spre exemplu sâmbătă, un fan a aruncat cu urină în mine!”, a spus Chris Froome.

Tot în Turul Franţei 2015 a avut de pătimit şi Geraint Thomas, sportiv aflat în primele locuri: “Am fost fluieraţi ca pe stadion. Anul trecut, când am pierdut, fanii ne iubeau”.

Turul Franţei 2015: cicliştii au fost scuipaţi şi huiduiţi

“Am văzut că Porte a fost scuipat, îi rog să termine cu aceste manifestări”, a scris Sebastian Langeveld pe Twitter, iar Porte a arătat că nu îi e frică de o întâlnire cu suporterii. “Momentul preferat al zilei a fost cel în care m-am oprit să discut cu un fan care m-a făcut dopat, atunci când mă întorceam la autobuz. A făcut pe el!”, a spus acesta.

Turul Franţei 2015: Andre Greipel a câştigat etapa a XV-a

Ciclistul german al echipei Lotto-Soudal, Andre Greipel, a câştigat etapa a XV-a din Turul Franţei 2015, desfăşurată pe distanţa de 182.5 kilometri între Mende şi Valence. Greipel se află la a treia victorie în acest an în Tur şi i-a devansat la sprint pe conaţionalul său John Degenkolb (Giant-Alpecin) şi pe norvegianul Alexander Kristoff (Katusha).

În clasamentul general conduce britanicul Chris Froome (Sky), urmat de columbianul Nairo Quintana (Movistar), la trei minute şi zece secunde, şi de americanul Tejay van Garderen (BMC), la trei minute şi 32 de secunde. Azi are loc etapa a XVI-a între localităţile Bourg-de-Peage şi Gap, pe o distanţă de 201 kilometri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Florin Talpan FOTO sportpictures.eu
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net