Turneul Campioanelor: presa internaţională o ridică în slăvi pe Halep

Ultima actualizare:

    Simona Halep este extrem de elegantă când nu e îmbrăcată în echipamentul de competiţieFoto Twitter/WTA
Simona Halep este extrem de elegantă când nu e îmbrăcată în echipamentul de competiţieFoto Twitter/WTA

Presa internaţională laudă prestaţia Simonei Halep în primul meci de la Turneul Campioanelor, subliniind faptul că numărul 2 mondial s-a impus fără drept de apel, scor 6-0, 6-3, şi nu i-a lăsat nicio şansă italiencei Flaviei Pennetta.

"Pennetta nu a avut nicio şansă în meciul cu Simona Halep, care s-a impus fără drept de apel, duminică, în debutul Turneului Campioanelor. Românca s-a impus în primul set în jumătate de oră, scor 6-0. Flavia a încercat să revină în setul doi, dar a cedat mental şi în final s-a predat", a scris Gazzetta dello Sport.

Site-ul italian www.ubitennis.com subliniază dominaţia româncei în meciul cu Pennetta, după ce la US Open italianca a câştigat. "Însă duminică a fost o cu totul altă poveste. Românca a fost sigură pe ea, iar Flavia nervoasă nu a avut nicio şansă. O regină a căzut, trăiască regina", notează sursa menţionată.

Şi L'Equipe scrie că Simona Halep nu i-a lăsat nicio şansă Flaviei Pennetta. "Românca, a cărei formă nu o ştiam exact având în vedere că a avut turnee marcate de accidentări, a fost expeditivă (6-0, 6-3) şi a preluat conducerea grupei roşii în aşteptarea meciului dintre Maria Şarapova şi Agnieszka Radwanska", scrie sursa citată.

"Halep a câştigat primul ei meci la Singapore şi a obţinut o răzbunare rapidă împotriva celei care a învins-o la US Open", scrie wtatennis.com.

Şi presa spaniolă notează că Halep a fost de neoprit şi i-a aplicat o înfrângere dură Flaviei Pennetta, într-un meci în care italianca a părut "sufocată" de importanţa turneului la care participă, iar românca a revenit la cea mai bună versiune a ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net