Tenismena Andreea Mitu a primit un cadou special din partea unui cunoscut designer

Ultima actualizare:

    Andreea Mitu, alături de Ionuţ Glăvan
Andreea Mitu, alături de Ionuţ Glăvan

Anul 2015 este anul în care tenisul românesc a descoperit o nouă stea în devenire, iar numele Andreei Mitu a devenit tot mai cunoscut.

Sportiva de 23 de ani a avut o contribuţie importantă la calificarea echipei de FED Cup a României în grupa mondială a tenisului feminin, iar apoi Andreea a ajuns până în optimi la Roland Garros, cea mai bună performanţă din cariera ei individuală.

Cum era şi normal, popularitatea Andreei Mitu a crescut o dată cu rezultatele ei sportive, iar jucătoarea care a ajuns până pe locul 68 în clasamentul mondial WTA se bucură acum de o atenţie sporită. În semn de apreciere şi de susţinere pe viitor, Andreea a avut parte de o surpriză uriaşă din partea designerului de pantofi Ionuţ Glăvan, care a creat o pereche de încălţări personalizată cu iniţialele numelui ei, A.M. Pe viitor, vor urma însă şi alte surprize din partea din partea designerului Mineli Boutique.“Este foarte probabil să lansăm o colecție capsulă de pantofi sport care să se numească Andreea Mitu”, a declarat Ionuţ Glăvan pentru www.iClara.ro, atunci când i-a înmânat jucătoarei de tenis perechea de pantofi.  Vizibil încântată, Andreea Mitu a decis să poarte perechea de pantofi personalizată la conferinţa de presă prilejuită de prezentarea turneului BRD Bucharest Open, care va avea loc luna viitoare, la Bucureşti. “Este o surpriză superbă, îmi plac  la nebunie aceşti pantofi şi mă onorează faptul că au fost personalizaţi şi cu numele meu. Este începutul unei frumoase colaborări cu Ionuţ Glăvan”, a afirmat frumoasa jucătoare, una dintre cele mai plăcute tenismene din circuit.Românii o vor putea vedea pe Andreea Mitu la Bucureşti, între 11 şi 19 iulie, la Arenele BNR, dar până atunci ea are gânduri mari la turneul de la Wimbledon, unde va lua startul la finalul lunii iunie şi unde speră să reuşească cel puţin să repete performanţa de la Roland Garros.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Neil Lennon (Facebook) jpg
Jurgen Klopp (EPA) jpg
PAOK Salonic (EPA) jpg
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net