Steaua şi Dinamo, unite pe ecran

Ultima actualizare:

    Toto Dumitrescu şi Dragoş  Săvulescu, pe covorul roşu  al festivalul “Sundance“Foto: Guliver/Getty Images
Toto Dumitrescu şi Dragoş Săvulescu, pe covorul roşu al festivalul “Sundance“Foto: Guliver/Getty Images

Pelicula va fi difuzată pentru prima dată la nivel global la festivalul american Sundance, urmând ca în ţară să apară la finalul lunii viitoare. Atunci, fanii români vor vedea cum se descurcă un puşti cu trecut stelist şi un personaj care ani de zile i-a finanţat pe roş-albi.

Ilie Dumitrescu junior, alias Toto, are 16 ani şi şi-a găsit vocaţia. A urmat cursurile şcolii de actorie deschise de regizorul Bobby Păunescu şi apariţiile pe ”sticlă” au venit de la sine. Anul trecut a apărut în ”Love by Design”, iar acum va putea fi văzut în ”Palatul Pionierilor”. Filmul prezintă povestea unor liceeni, martori la întâmplările unor colegi care şi-au pierdut virginitatea într-un bordel şi sunt înfricoşaţi că au luat SIDA, personajul lui Toto fiind ”Veronel Milenkovici”. ”Eu l-am îndrumat către fotbal, dar el a ales zona asta. A urmat şcoala lui Bobby Păunescu şi ştiu că a fost prima soluţie pentru acest rol. Sper să aibă succes în America, la festival, aşa cum am avut şi eu acolo la Mondialul de acum 21 de ani”, ne-a spus tatăl actorului, Ilie Dumitrescu, fost jucător de legendă al Stelei şi câştigător a numeroase trofee în Ghencea. În filmul lui Păunescu apare şi Dragoş Săvulescu, fostul acţionar al lui Dinamo având rolul lui Pompilian. Ex-conducătorul ”câinilor” a renunţat la fotbal în 2012 şi de atunci s-a dedicat cinematografiei. Are deja cinci roluri la activ şi a produs trei filme, printre care şi ”Palatul Pionierilor”.

Ce este Festivalul Sundance

Manifestarea artistică are loc în Park City, o staţiune americană din statul Utah, şi a ajuns la a 30-a ediţie, una în care vor fi incluse de la pelicule horror, dramă şi documentare până la comedie şi animaţie. Festivalul a pornit de la ideea actorului şi regizorului Robert Redford de a da o şansă şi producţiilor independente, iar aici s-au lansat mai mulţi cineaşti de renume, cum ar fi Quentin Tarantino.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net