Şoc la Polivalenta din Cluj: Un copil a căzut patru metri în gol

Ultima actualizare:

    Sala Polivalentă Cluj
Sala Polivalentă Cluj

Un băiat de 9 ani a căzut în gol, de la peste patru metri, în timpul unui meci de baschet care a avut loc la Sala Polivalentă din Cluj.

Băiatul a suferit multiple contuzii, o fractură a antebraţului şi a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii din Cluj. El se află şi acum la spital, martorii povestind că acesta ar fi căzut, în gol, printr-un spaţiu creat între tribuna fixă şi cea mobilă a Sălii Polivalente din Cluj-Napoca."Primarul Emil Boc a dispus constituirea unei comisii tehnice de ancheta, coordonata de viceprimarul Gheorghe Surubaru, care va stabili circumstantele si cauzele producerii incidentului, precum si responsabilitatile tuturor factorilor implicati (constructor sala, furnizor echipamente, organizator evenimente, administrare sala). De asemenea, Comisia va dispune masurile necesare pentru a preveni astfel de evenimente in viitor"', se arată într-un comunicat.''Accidentul produs in timpul evenimentului din seara de 12 martie este regretabil, ne exprimam intreaga compasiune pentru suferinta produsa atat tanarului accidentat, cat si familiei sale si ne vom asigura ca toate masurile vor fi luate in cel mai scurt timp pentru a nu permite ca un astfel de incident sa se repete'', se mai arată în comunicat.De asemenea, reprezentantii politiei municipiului Cluj-Napoca au demarat o ancheta in acest caz.

Sala Polivalentă a fost inaugurată în octombrie 2014 şi reprezintă o investiţie a Primăriei Cluj-Napoca în valoare de 70 de milioane de lei. E administrată de o firmă al cărei acţionar majoritar e tot municipalitatea.  

Sala este omologata pentru baschet, volei si handbal, dar poate gazdui si competitii internationale de box, arte martiale, gimnastica, karate, scrima, tenis de masa sau de camp, precum si badminton. Capacitatea salii variaza intre 6.100 de locuri in cazul unui meci de hochei si pana la 9.700 de locuri in cazul unui meci de box. In cazul concertelor sau al organizarii unor congrese, capacitatea este de pana la 10.000 de oameni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
Ianis Hagi (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Radu Dragusin (EPA) jpg
Darya Klishina jpg
Simona Halep ronald garros 2022 jpg
concurs slam dunk streetball jpg
mitrita craiova jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net